15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte OGM materyal EBA giriş sayfası

15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte OGM materyal EBA giriş sayfası

OGM materyal giriş sayfası! 15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması başvuruları sona erdi. Yarışma sonuçlarının ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, MEB'in internet sitesinde yayınlanacağı öğrenildi. İşte 15 Temmuz liseler arası bilgi yarışmasıyla ilgili detaylar...

'15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır?', '15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusunun yanıtları internette araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği liseler arası bilgi yarışmasına başvurular sona erdi. Sonuçların ne zaman açıklanacağı heyecanla bekleniyor. Detaylar haberimizde...

15 TEMMUZ BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yarışma sonuçları 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 19.15'te Milli Eğitim Bakanlığı'nın ogm.meb.gov.tr sitesinde yayınlanacak.

YARIŞMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

BİLGİ YARIŞMASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yarışmaya başvuru, ogmmateryal.eba.gov.tr/yarisma adresinden yapıldı.

Yarışma 15 Temmuz 2020'de saat 12.30'da gerçekleşti. Yarışma soruları EBA TV (Lise) ile eş zamanlı olarak ogm.eba.gov.tr/yarisma başvuru adresinde de yayınlandı.

15 TEMMUZ BİLGİ YARIŞMASI BAŞVURU ŞARTLARI

1) Yarışmaya katılmak için Bakanlığımıza bağlı resmi veya özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim görüyor olmak gerekmektedir.

2) ogm.eba.gov.tr/yarisma adresinden başvuru yapılacaktır. Başvurular yarışma saatine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak yarışmaya katılım koşuludur.

3) Yarışma günü yarışma saatinden 15 dakika önce TC kimlik numaranızla yarışmaya giriş yaparak bekleme odasında yarışmanın başlamasını bekleyebilirsiniz.

4) Yarışma başladıktan sonra giriş yapılamaz.

5) Merkez Yürütme Komisyonu Başkanı ve üyelerinin birinci derece yakınları yarışmaya katılamaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN