15 yaşındaki çocuğu direğe bağlayıp işkence ettiler

15 yaşındaki çocuğu direğe bağlayıp işkence ettiler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 4 kişi, 15 yaşındaki çocuğu okuldaki kale direğine bağlayarak işkence etti. Hastaneye kaldırılan çocuğa 16 dikiş atıldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 yaşındaki M.Y.S'nin, okuldaki kale direğine bağlanarak darbedildiği öne sürüldü.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Kestaneci Mahallesi'nde ikamet eden M.Y.S, aynı mahallede bulunan Kestaneci İlkokulu'nun bahçesine gitti.

4 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Bu sırada M.Y.S, mahalleden tanıdığı K.D. (17), Y.C.T. (15) ile tanımadığı 2 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Okul bahçesindeki kale direğine koli bandıyla bağlanan ve darbedilen M.Y.S, söz konusu kişilerden kurtularak ailesinin yanına geldi.

16 DİKİŞ ATILDI

Babasına durumu anlatmasının ardından hastaneye kaldırılan M.YS'nin kafasına 4, kulağına 12 dikiş atıldı. Çocuğun ailesi daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde söz konusu kişilerden şikayetçi oldu.

İfadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

DİREĞE BAĞLAYIP İŞKENCE ETTİLER

M.Y.S, gazetecilere, mesaj geldiğini ve konuşmak için söz konusu kişilerin kendisini çağırdıklarını belirterek, "Orada konuşmaya başladığımız an bana vurmaya başladılar. Büstün orada sıkıştırdılar, orada dövdüler, tekme attılar. Beni okulun önüne tekrar götürdüler, direğe bağladılar, yumruk attılar. Elinde galiba muşta, bıçak tarzı kesici bir şey vardı. Kulağımı 3 santim kesmişler." ifadelerini kullandı.

Baba Savaş S. de oğlunu darbedenlerin cezalandırılmasını istediğini ve şikayetçi olduklarını dile getirerek, "Oğlum, annesinin çok tedirgin olduğunu bildiği için sadece bana söyledi. Oğlumu görür görmez hastaneye götürdüm. Hemşire oğlumun yüzündeki kanı temizledikten sonra 3-4 santime yakın kesik olduğunu gördüm." dedi.

Oğlunu öyle görünce şuurunu kaybettiğini anlatan baba Savaş S, "Benim bir tane evladım var. Başka da diyecek bir şeyim yok." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN