16 yaşındaki Rabia'dan 3 gündür haber alınamıyor

16 yaşındaki Rabia'dan 3 gündür haber alınamıyor

Kahramanmaraş'ta 'markete gidiyorum' diyerek evden çıkan 16 yaşındaki Rabia Parlar'dan üç gündür haber alınamıyor. Rabia'nın babası kızını görenlerin polisi aramasını istedi.

Kahramanmaraşta üç gün önce markete gittiğini söyleyerek evden çıkan 16 yaşındaki Rabia Parlar'dan haber alınamıyor. İki yıldır Bursa'da; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün yurdunda kalan Rabia Parlar'ı babası Murat Parlar 10 gün önce buradan alarak Kahramanmaraş'a getirdi. Çocuklarıyla vakit geçirdikten sonra baba Parlar, çalışmak için Trabzon'a gitti.

Cuma günü akşamı Rabia Parlar 15 yaşındaki kardeşi Fahrettin Parlar'a markete gittiğini söyleyerek evden çıktı. Turan Mahallesi'nden evinden ayrılan Parlar, bir daha geri dönmedi. Meraklanan kardeş Parlar, durumu babasına anlattı. Durum üzerine meraklanan baba Parlar, Kahramanmaraş emniyetini arayarak kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri Rabia'nın bulunması için çalışma başlattı.

ÜÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Bir süre önce eşiyle boşandığını ve kızının eski eşinin yanında kalırken iki yıl önce evden kaçtığını ve polis ekipleri tarafından bulunduğunu anlatan baba Parlar, "Pandemi nedeniyle görüşemiyorduk. 10 gün önce yurda gidip kızımı aldım, bayram sonuna kadar bizimle kaldıktan sonra tekrar geri götürecektim. Ben şantiyelerde çalıştığım için bir süre sonra Trabzon'a geldim, Rabia da kardeşi Fahrettin ile birlikte kaldı. Cuma günü gece oğlum beni aradı, 'Baba, ablam akşam 18.00-19.00 gibi markete gidiyorum diyerek evden ayrıldı ama daha dönmedi' dedi. Ben de hemen Kahramanmaraş emniyetini arayıp yardım istedim" dedi.

'GÖRENLER POLİSİ ARASIN'

Kızının daha önce evden kaçması nedeniyle kendisine telefon vermediklerini aktaran Parlar, "Oğlum bana, 'Baba benim tartışıp telefonumu alıyordu. Bir defasında internete girdiğini de gördüm' dedi. İnternetten eski arkadaşlarını bulup onların yanına da gitmiş olabilir. Kaçtıktan sonra sosyal medya hesabını da kapattı. Eski eşim Fatma da emniyete giderek kayıp başvurunda bulundu. 3 gündür kendisinden haber alamıyoruz, nerede olduğunu bilmiyoruz. Kızımı görenlerin, yerini bilenlerin polisi ve jandarmayı aramalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN