17 saat sonra mucize kurtuluş! Burnu bile kanamadı

17 saat sonra mucize kurtuluş! Burnu bile kanamadı

6,8 büyüklüğündeki depremle felaketi yaşayan Elazığ merkeze bağlı Mustafapaşa mahallesinde yıkılan Kalay Apartmanı'nda bir mucize kurtuluş daha yaşandı. Enkaz altındaki Hatun Yamış, depremden 17 saat sonra burnu bile kanamadan çıkarıldı.

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve 22 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremde yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin meydana geldiği 20.55’ten bu yana 43 kişinin enkazlardan çıkarıldığı kette umutlu bekleyiş sürüyor.

BURNU BİLE KANAMADI

Enkaz altında en çok depremzedenin bulunduğu ve çalışmaların yoğunlaştığı yer ise Mustafapaşa Mahallesi’ndeki Kalay Apartmanı oldu. Sabah saatlerinden bu yana mucize kurtuluşlara sahne olan ve 8 kişinin sağ olarak kurtulduğu Kalay Apartmanı'ndan son olarak Hatun Yamış çıkarıldı.

20-01/25/screenshot_1.jpg

Depremden yaklaşık 17 saat sonra enkazdan sapasağlam çıkan Hatun Yamış enkaz başında yakınlarını bekleyenlere de umut oldu.

Enkaz altındaki kadının kurtuluş anı ise kameralara anbean yansıdı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN