2 gün boyunca alıkoyduğu kadına işkence etti

2 gün boyunca alıkoyduğu kadına işkence etti

İstanbul'da, Alp Mutlu'nun iki gün boyunca işkencesine maruz kalan Otteva Elvira yaşadığı korku dolu anları anlattı: Yaşamla ölüm arasındaydım. İlk gün beni 5 saat boyunca tokatladı. Yüzümden akan kanlar eline bulaşınca yalıyor, 'Tadı ne güzel' diyordu.

Rusya'da yaşayan 47 yaşındaki Otteva Elvira, iddiaya göre 13 Mart'ta Rusya'dan İstanbul'a geldi. Alp Mutlu isimli erkeğin 2 gün boyunca işkencesine maruz kalan Otteva Elvira, kaçarak canını kurtardı. Polis tarafından gözaltına alınan Alp Mutlu, sevk edildiği adliyede 'eziyet' suçlamasıyla tutuklandı.

'KANIMI YALIYOR, TADI NE GÜZEL DİYORDU'

Otteva Elvira verdiği ifadesinde, "İlk gün beni 5 saat boyunca tokatladı. Yüzümden akan kanlar eline bulaşınca yalıyor, 'Tadı ne güzel' diyordu. Hiçbir şey yapamadım. Ertesi gün de 6 saat boyunca dövmeye devam etti. Eline geçen her şeyi bana fırlatıyordu. Kafama tekme attı, saçlarımı yoldu. 15 Mart'ta markete gitmek için odadan çıktı. Bana 'Kanları temizle, hemen geliyorum' dedi. Resepsiyona gidip yardım istedim. Beni bir odaya kapatıp polis çağırdılar. Sonra Alp beni yine buldu. Dövmeye devam ederken polisler gelip kurtardılar" dedi.

'BANA YAPTIKLARININ CEZASINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM'

Tedavisinin ardından Rusya'ya dönen Otteva Elvira, "Yaşamla ölüm arasındaydım. Bugün her şey nispeten daha iyi. Zor duruma düşen tek kadın olmadığımı düşünüyorum. O insanın yaptıklarının hesabını vermesini istiyorum. İki gün boyunca bana yaşattığı hakaretlerin ve işkencelerin" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN