2 yıllık üniversite bölümleri taban puanları ve başarı sıralaması 2019 | Öğrencileri tercih heyecanı

2 yıllık üniversite bölümleri taban puanları ve başarı sıralaması 2019 | Öğrencileri tercih heyecanı

15-16 Haziran 2019’da yapılan YKS sınav sonuçları 18 Temmuz yerine 17 Temmuz gece yarısı açıklandı. YKS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte 2 yıllık üniversite bölümleri, taban puanları ve başarı sıralamaları 2019’da da merak edilir oldu. Hayatlarını garanti altına almak isteyen öğrenciler, tercihlerini iyi bir şekilde yapmak istiyor. Bunun için de aldıkları puana göre 2 yıllık üniversite bölümleri taban puanları ve başarı sıralamalarını iyi araştırıyor. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da…

Bu yıl ikincisi düzenlenen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS) için heyecanlı bekleyiş son buldu ve sonuçlar 17 Temmuz gece yarısı açıklandı. YKS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte 2 yıllık üniversite bölümleri, taban puanları ve başarı sıralaması yani en kaçıncı sırada aldığı şu sıralar en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İyi bir bölümde okuyarak hayatlarına yön verecek, geçimini sağlayacak, yaşamlarında kendilerini zora düşürmeyecek bir meslek sahibi olmak isteyen her bir birey, yanlış tercih yapmaktan korkuyor. Bunun için meslekleri araştıranlar, 2 yıllık üniversite bölümleri, taban puanları ve başarı sıralamasını 2019 için araştırıyor. İşte detaylar…

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI

15-16 Haziran tarihlerinde yapılan YKS sınav sonuçları, 18 Temmuz yerine 17 Temmuz gece yarısı saat 01:20 civarı açıklandı. YKS sonuçlarının 18 Temmuz'da açıklanacağı daha önce yayınlanan takvimle duyurulmuştu. Ancak ÖSYM, sonuçları bir gün erken açıklamış oldu.

19-07/17/2-yillik-bolumler.jpg

2 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI 2019

2019 yılı YKS tercih kılavuzu tavan ve taban puanları henüz açıklanmadı ancak öğrenciler 2018 puanları ile konuyla ilgili bilgi sahibi olabilir. Aşağıdaki linke tıklayarak 2018 2 yıllık üniversitelerin taban puanlarını ve tüm detaylarını öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN