20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için takvim belli oldu

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için takvim belli oldu

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuruların 15-26 Mart tarihleri arasında alınacağını, sözlü sınavların ise 17 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasıyla ilgili takvimi açıkladı. Takvime göre, ön başvurular 15-26 Mart'ta alınacak.

Adayların sözlü sınava gireceği merkezler 3 Mayıs'ta ilan edilecek. Sözlü sınavlar 17 Mayıs ile 6 Haziran arasında yapılacak.

Sonuçlar 8 Temmuz'da ilan edilecek. Sınavda başarılı olanlar 1 ile 6 Eylül tarihleri arasında atama tercihlerini yapacak. Atama sonuçları, 8 Eylül'de ilan edilecek.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama müjdesini Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde vermişti. Erdoğan, "20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız. Yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Yeni 20 bin atamanın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN