2020 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi soru kitapçıkları erişime açıldı

2020 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi soru kitapçıkları erişime açıldı

ÖSYM, 2020 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını internet adresi üzerinden yayımladı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 20 Eylül’de yapılan 2020-KPSS ÖABT Temel Soru Kitapçıkları ile cevap anahtarlarını (her test için yüzde 10) internet sitesinden erişime açtı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, "Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 21 Eylül 2020 tarihinde saat 15.45'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir. Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN