2020 KPSS yerleştirme sonuçları belli oldu! ÖSYM KPSS/1 tercihleri sorgulama ekranı

2020 KPSS yerleştirme sonuçları belli oldu! ÖSYM KPSS/1 tercihleri sorgulama ekranı

KPSS 2020/1 kapsamında bazı kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden ilan edildiğini açıkladı. İşte, 'KPSS tercih ve yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı'...

'KPSS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?', '2020 KPSS/1 tercih sonuçları açıklandı mı?' sorularının yanıtlarını ve 'KPSS tercih ve yerleştirme sonuçları ÖSYM sorgulama ekranı' bilgilerini sayfamızda aktardık. Kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme sonuçları nihayet açıklandı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 2020 KPSS yerleştirme sonuçlarının ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinde erişime açıldığını söyledi. Detaylar haberimizde...

2020 KPSS/1 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren binlerce memur adayı, yerleştirme sonuçların ilan edilmesini beklerken, ÖSYM KPSS/1 tercih sonuçlarının tamamlandığını duyurdu. 2020 KPSS yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden öğrenilebilir.

KPSS/1 tercihleri 23 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Bugün itibarıyla tercih sonuçları açıklandı.

2020 KPSS/1 TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "23 Temmuz - 4 Ağustos 2020 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS-2020/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresimizden açıklanmıştır. Sonuçların adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını TC kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kurumlara elektronik ortamda verilecektir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve ilgili kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Kamu kurum ve kuruluşları bu bilgileri elektronik ortamda kendi şifreleri ile edineceklerdir. Bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurum/kuruluşlarına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu kurum veya kuruluşlardan öğreneceklerdir.

KADRO VE POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN