2021 Cannes Film Festivali yaza ertelenebilir

2021 Cannes Film Festivali yaza ertelenebilir

Cannes Film Festivali'nin yetkilileri, festivalin 2021 töreninin yaza kadar ertelenebileceği ihtimaller arasında olduğunu söyledi.

Tarihinde ilk kez geçen yıl ertelenen Cannes Film Festivali'nin yetkilileri, festivalin 2021 töreni hakkında ne yapacaklarına karar verirken birçok yeni seçeneği değerlendirdiklerini aktardı. Yetkililere göre seçeneklerin en yenisi, festivalin tarihini mayıs ortasından haziran ayı sonlarına, hatta temmuz başına kadar itme olasılığını da içeriyor.

Beyazperde'nin France24'ten aktardığı habere göre, festival yetkilileri bu yıl ne olursa olsun festivali düzenlemek istiyor. Yetkililer, festival takipçilerine festivalin "2021'de kesinlikle gerçekleşeceğine" dair güvence veriyor.

TARİH DEĞİŞİKLİĞİYLE İLGİLİ HENÜZ RESMİ DUYURU YAPILMADI

Cannes Film Festivali, henüz tarih değişikliğiyle ilgili resmi bir duyuru yapmadı. Yetkililer, "yılın başında durumu değerlendireceklerini" ve ardından bir karar vereceklerini belirtti. Ancak, 2021 Cannes Film Festivali'nin planlanan 11 Mayıs başlangıç ​​tarihinin gerçekleşmesi mümkün görünmüyor. 

Geçtiğimiz yıl korona virüsü salgını dünya çapında yayılmaya devam ederken, Cannes Film Festivali'ndeki yetkililer film endüstrisi talep ettiği için festivalin gerçekleşeceğini vaat etti. Ancak festival, salgının şiddetini artırmasıyla yapılamadı ve bahar şenliği iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN