2021 TUS ve STS sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte sorgulama ekranı...

2021 TUS ve STS sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte sorgulama ekranı...

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS 1. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS 1. Dönem) sınav sonuçları ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinde erişime açıldı. İşte, sınav sonuçları sorgulama sayfası...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) 21 Mart 2021'de Türkiye genelinde uyguladığı TUS ve STS sınav sonuçları açıklandı. Koronavirüs tedbirleri altında yapılan sınava on binlerce aday katılım sağladı.

TUS VE STS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS 1. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS 1. Dönem) sınav sonuçları ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr web sitesinden ve AİS mobil uygulamasından erişime açıldı. Adaylar TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sınav sonuçlarını görüntüleyebilir.

Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "21 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 2021-TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav sonuçları açıklanmıştır" ifadelerine yer verdi.

2021-04-12-180600.jpg

2021 TUS (1. DÖNEM) SINAV SONUÇLARI

2021 STS TIP DOKTORLUĞU (1. DÖNEM) SINAV SONUÇLARI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN