21 Aralık en uzun gece mesajları, sözleri, şiirleri ile sevdiklerinizin yüzünü güldürün

21 Aralık en uzun gece mesajları, sözleri, şiirleri ile sevdiklerinizin yüzünü güldürün

En uzun gece sözleri ve mesajları 2022 yılında da yoğun ilgi görüyor. Zira, birçok marka sosyal medyada 21 Aralık en uzun gece hakkında çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu kapsamda en uzun gece ile ilgili esprili mesajlar, sözler, şiirler sıkça paylaşılıyor. İşte, en uzun gece güzel sözleri...

Yılın en uzun gecesi 21 Aralık 2021 Salı günü yaşanıyor. İçinde bulunduğumuz kuzey yarımkürede kış gündönümüne girildi ve yarından itibaren gündüzler uzamaya başlayacak. Güney yarımkürede ise bugün en uzun gündüz yaşanıyor. Yılda dört kez yaşanan gündönümü ve ekinoks tarihlerinde, sosyal paylaşım sitelerinde esprili mesajlar yoğun ilgi görüyor.

21 ARALIK EN UZUN GECE MESAJLARI

* 21 Aralık dediğin nedir ki gülüm, yalnız uyuduğum her gece uzun zaten bana...

* Dünyanın en uzun gecesi 21 Aralık değil, beni terk ettiğin gecedir. Beni üzdüğün, yorduğun, yıprattığın gecedir.

* Yalnızlığın ne demek olduğunu bilmeyenler 21 Aralık'ı en uzun gece sanıyorlar.

* 21 Aralık bana bakışının güzelliği kadar güzel ve uzun.

* Sana bakmakla tükenmek bilmiyordu sözler 21 Aralık gecesinde.

* 21 Aralık dünyanın güzelliğini yansıtır.

EN UZUN GECE İLE İLGİLİ SÖZLER

* Ey dostum aklıma geldin gene. Nicedir seni düşlüyorum, hatıralarımızı, kaybettiklerimizi, beraber geçirdiğimiz o zamanları. Gene gece oldu ve artık sen yoksun yanımda, ama senin desteğini uzakta bile olsan yanımda olduğunu biliyorum. Geceler iyi geçecek tekrardan bir araya geleceğiz. İyi geceler dostum.

* Gecenin en karanlık anları bile gündüze kavuşmaktadır sonunda. Sende en sonunda bana kavuşacaksın meleğim. Seninle olup beraber güneşin doğuşunu izleyeceğiz. Gecenin sabaha kavuşacağı o anı beraber deneyimleyeceğiz.

* Gecelerin huzurunu yaşaman, uykunun keyfini çıkarman, düşlerin en güzelini görmen ve bir ömür beni sevmen için yakaracağım.

* Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu gecede sırf senin için kapanıyor gözlerim.

* Deniz kumsaldaki kum tanelerini vakit ise sensiz dakikaları götürür fakat hiç bir şey kalbimdeki sevgini götüremez.

SEVGİLİYE EN UZUN GECE SÖZLERİ

* Gece gene kuşanmış siyah elbisesini, yıldızları saçına takmış bir toka şeklinde. Bütün bu güzelliğe bakarak seni düşünüyorum saatler boyu. Sabaha kadar gözüme uyku girmeden hayal edeceğim güzel ruhunu.

* Nedir bu gece bilir misin? Gece; kendinle sadece kalıp gönlünle dertleştiğin, saatler boyunca ağlamamak için kendini zor zapt ettiğin, sabahı görebilmek için beklediğin ayrı bir dünyadır. Benim dünyamda gecenin yeri varsa, senin yerin bütün bir evren kadar.

* Dün yıldızlara baktım bir ihtimal seni görürüm diye. Sadece asla bir yıldız senin kadar parlayamaz semanda. Anlamış oldum ki ben uyuduğum vakit görüşeceğiz seninle cennet diyarlardan hayallerde.

* Her yeni günle başlamak sana onlarca defa ve hiç bıkmadan. Okuduğun tüm şiirleri ezberlemek ve her okuduğunda eşlik etmek sana. Geçtiğin yerleri geçip yoluna güller dökmek veya. Kim bilir belki yürümüş olduğun yollar için yürümek sonsuza dek... Söyle ki sevgili bunlar aşık hallerim mi, aşka bahane olan şeyler mi?

* Batan yalnız güneştir, sevdam değil. Güneş de aslına bakarsanız yine doğmayacak mı? Her şeyin bir süresi var, sevgimin vakti bütün mümkünlerin üzerinde sevgilim. Yalnız bu geceyi değil, var olacağımız bütün geceler sana armağan olsun.

* Mesafelere aklını fazla takma, mesafeler var ise onları aşmak içindir. İnanıyorum ki; sabah nasıl doğuyorsa her şeye karşın, ben de sana doğacağım gönlümden.

* Bir gece kuşu benzer biçimde uçsam gelsem yanına... Pencerenden senin uyumanı izlesem geçen saatlere aldırmadan... Sabah olunca uyandırsam seni koynuna sokularak... Gecen güzel geçsin, iyi uykular canım.

* Aniden irkildim ve uyandım. Yastığım ıslanmış ağlamaktan. Gözyaşımın son damlasını süzülmeden tuttum yanaklarımdan. Sensiz geçen her gece bir kabusa dönüşüyor benim için, kabuslardan korkup hayaline sarılıyorum sevgilim.

* Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor.

* Aşk sarhoş gezmektir ıssız boş sokaklarda, bir kalp çizip içine isminin baş harflerini yazmaktır buğulu camlara, bu mesaj vasıtasıyla aşkımı gönderiyorum sana...

21 ARALIK EN UZUN GECE MESAJLARI

* Her gün başımı yastığa koyduğum zaman huzur kaplıyor her yanımı. Uyku ile karışık tebessüm bırakıyorum geceye uyumadan kendime geliyorum. Yorgunluklarımın her biri diniyor, acılarım geçiyor ve nefes aldığımı hissediyorum. İşte aynı rahatlığı senle geçecek, seni görebileceğim rüyalara dalmak için uykuya bırakıyorum kendimi iyi geceler canım.

* Dünyadaki tüm keşkelerden ayrılıyorum hayalini düşündüğümde geceleri. Attığım o çığlıklar susuyor, tüm zaman o anda duruyor sanki. Seni düşleyip, senin hayalin belirlendiği zaman gözümün gülümsediğini bile hissediyorum. Umarım tüm geceler beraber olabiliriz. İyi geceler sevgilim.

* Gecelerim sadece sen iyi geceler sevgilim dediğinde iyi geçiyor. Fakat sadece canım, sevgilim sıfatını duymakta yetmiyor gecemin güzel olması için. Düşünsene yanımda olduğunu sarılıp uyuduğumuzu o zaman her şey daha güzel olacak şimdilik bu mesajla iyi geceler sevgilim ve yanağına bir buse gönderiyorum buradan kokulu.

* Durmak bilmeyen streslerden sonra eve geldiğim zaman senin kokunu hissetmek beni o kadar mutlu ediyor ki. Yanına uzandığım zaman her derdim benden uzaklaşıyor ve kokun ciğerlerime doğru doluyor. Gece sensiz iyi olmuyor sevgilim ama bugün ayrı kalmak zorunda kaldık. En iyi gecem olmasa da seni seviyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar bir tanem.

* Gecenin en karanlığında senin hayalin beni aydınlatıyor. Annemin ninnileri gibi iyi geliyor hayalin. En güzel uykumu seni düşündüğüm zaman alıyorum. Gecem seni düşündüğümde güzel iyi geceler meleğim.

* İnsan uyumadan dalmış olduğu düşüncelerle rüyasını renklendirirmiş. Kader her rüyamda seni karşıma çıkartıyor. Gecem iyi geçmese bile rüyalarda mutlu oluyorum seninle ve inan uyanmak istemiyorum rüyalardan. İyi geceler canım.

* Yitirdiğin şeylere inat bir gün daha bitti hayatında. Her zaman temiz kal ve kalbin ferah olsun. Bu uykuyu hak ettiğini düşün kim ne diyorsa desin sen en iyisini yaşıyorsun hayatın. Yakışıklım, uyu ve güzel bir şekilde dinlen. Çünkü önüne daha çok hainlikler çıkacak ve göğsünü daraltacak ama sakın yılma, sen hayata lazımsın ve bunu her zaman gerçekleştireceksin. İyi geceler delikanlım.

EN UZUN GECE ŞİİRLERİ

Bir gece,
Gecede bir uyku.
Uykunun içinde ben.
Uyuyorum,
Uykudayım,
Yanımda sen.
Uykunun içinde bir rüya,
Rüyamda bir gece,
Gecede ben.
Bir yere gidiyorum,
Delice.
Aklımda sen.
Ben seni seviyorum,
Saklıca..
El-pençe duruyorum,
Yüzüne bakıyorum,
Söylemeden,
Tek hece. Seni yitiriyorum
Çok karanlık bir andan.
Ansızın uyanıyorum,
Bakıyorum aydınlık;
Uyuyorsun yanımda.
Güzelce.

Ateşsen yanmaya,
Yağmursan ıslanmaya,
Soğuksan donmaya geldim..
Ey sevgili gözlerine bakmaya
Tebessüm almaya geldim,
Ölümsen, can vermeye geldim
Hayatsan yaşamaya geldim
Yalnızca sana geldim...

İçinden doğru sevdim seni
Bakışlarından doğru sevdim de
Ağzındaki ıslaklığın buğusundan
Sesini yapan sözcüklerden sevdim bir de
Beni sevdiğin gibi sevdim seni

Beni avuçlarında gizle sevdiğim
En önemli ihtiyacın gibi
Tut sıkı sıkıya.
Bir dua yap dilinde beni,
Kimsenin bilmediği.
Sana ait, sana has…
Riyasız, çıkarsız…
Seveceksen böyle sev beni.

Seni sevmek bende duygu değil.
Alınan soluk
koyulan kaide
Kitaptan farz gibi…
Seni sevmek sanki,
anne sütü gibi
bir kere alıp
ömür boyu idare etmek gibi.

Yanımda sen ol.
Bir göz yuvamız olsa, kâfi.
Ben sana sevilmeyi vaat ediyorum!
Dünyalık pek bir şeyim yok sevgili.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN