28 yıldır kullanılmıyordu! 15 saniyede yıkıldı

28 yıldır kullanılmıyordu! 15 saniyede yıkıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 28 yıldır kullanılmayan 30 metrelik su deposu tehlike oluşturmaması için belediye ekiplerinin taşıyıcı ayaklara halat bağlayıp çekmesi sonucunda 15 saniyede yıkıldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Beğrük Mahallesi'nde bulunan ve uzun zamandır kullanılmayan 28 yıllık su deposunun tehlike oluşturmaması için yıkılmasını isteyen vatandaşlar Viranşehir Belediyesi'ne başvurdu.

15 SANİYEDE YIKILDI

Belediye ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası deponun yıkımına karar verildi. Ekiplerin taşıyıcı ayaklara halat bağlanmasının ardından iş makinesi ile çekilerek deponun yıkımı gerçekleştirildi.

30 metrelik deponun büyük gürültüyle yaklaşık 15 saniyede yıkılmasının ardından etrafı toz bulutu kapladı. Mahalleli, deponun yıkılmasıyla sorundan kurtulduklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN