Van'da kadın cinayeti! Av tüfeğiyle öldürüldü

Van'da kadın cinayeti! Av tüfeğiyle öldürüldü

Türkiye'de giderek katlanan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Van'da yaşayan Aysel Yok, evli olduğu erkek Remzi Yok tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Zanlı cinayet sonrası kayıplara karıştı.

Geçen şubat ayında 28 kadının öldürüldüğü Türkiye'de yine bir kadın cinayeti daha işlendi. Cinayetin adresi bu sefer Van oldu... 

Remzi Yok (31), eşi Aysel Yok’u av tüfeğiyle öldürdükten sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp durumu ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aysel Yok’un cansız bedeniyle karşılaştı. Yok’un cansız bedeni ambulansla Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri için Yok’un cansız bedeni Van’a gönderildi.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

İhbardan sonra kayıplara karışan Remzi Yok’un yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. 4 çocuk ise koruma altına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN