41. İstanbul Maratonu'nda iyi yaşam için koştular

41. İstanbul Maratonu'nda iyi yaşam için koştular

'İstanbul senin, durma koş' sloganıyla koşulan Vodafone 41. İstanbul Maratonu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası'ndan start aldı. 'Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir' sloganıyla hareket eden Global Wellness Day de maratona katıldı. GWD Yaratıcısı Belgin Aksoy ile GWD gönüllüleri maratonda iyi yaşam için koştular.

106 ülkeden yaklaşık 140 bin kişi katıldığı maratona, 50’ye yakın Global Wellness Day gönüllüsü 'İyi yaşam için evet' diyerek katılım sağladı. Şimdiye dek tüm dünyada 300 milyon kişiye ulaşan GWD, 41. İstanbul Maratonu ile binlerce kişiyi iyi yaşama davet etti.

Maratona ilişkin düşüncelerini paylaşan Global Wellness Day Yaratıcısı Belgin Aksoy "Global Wellness Day’in doğduğu ülke olan Türkiye’de böylesine büyük maratonun yapılması bizim için oldukça önemli. Asya ile Avrupa’nın birleştiği yerden tüm Dünya’ya ‘iyi yaşam herkesin hakkı’ diye seslendik. İnsanların iyi yaşama verdiği destek ve ilgisi inanılmazdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

19-11/05/gwd_-belgin-aksoy.jpg

Hem bedensel hem de ruhsal olarak daha iyi olmayı hedefleyen GWD, bireyleri ve toplumu 'İyi yaşam' konusunda bilinçlendirmek için maraton konuşucularıyla bir araya gelerek 'Daha iyi bir yaşam için evet' diyen herkese ulaşmayı hedefliyor.

19-11/05/gwd_istanbul-maratonu-3.jpg

Global Wellness Day, 150'nin fazla ülkede ve 7 binin üzerinde noktada her yıl Haziran ayının 2'nci Cumartesi günü tüm dünyada eş zamanlı olarak kutlanıyor. Tamamıyla gönüllülük ilkesine dayalı ve ücretsiz olarak düzenlenen Global Wellness Day, tüm dünyada 13 Haziran 2020 tarihinde yine milyonlarca kişiyle birlikte kutlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN