46 kiloya düşen Seren Serengil takipçilerinden yardım istedi

46 kiloya düşen Seren Serengil takipçilerinden yardım istedi

Geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, "Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum" dedi. Serengil, daha önce aynı ameliyatı olmuş takipçilerinden yardım istedi.

2016'da geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo vermeye başlayan Serengil, Dumping Sendromu hastalığı nedeniyle takipçilerinden yardım istedi.

"HER YEMEKTEN SONRA SENDROM GEÇİRİYORUM"

Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor. Bilgilendirebilirse çok memnun olurum" yazarak yardım istedi.

serengil.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN