5 Haziran ay tutulmasının burçlara etkileri nelerdir? Bu tutulma Yay burcundaki ay tutulması olacak

5 Haziran ay tutulmasının burçlara etkileri nelerdir? Bu tutulma Yay burcundaki ay tutulması olacak

Ender görünen olaylardan biri olan ay tutulması 5 Haziran 2020 Cuma günü itibarıyla gökyüzünde gerçekleşecek. Türkiye’den izlenemeyecek olan ay tutulmasının burçlara etkileri bir hayli fazla. Özellikle Yay burcundakiler; kişisel konular, gündelik yaşam ile ilgili olaylarda baya etkilenecek…

5 Haziran ay tutulmasının burçlara etkilerinden bahseden Astrolog Sitare İnal, bu dönemde hayat felsefeleri, inançlar ile alakalı konularda sorgulamaların artacağına dikkati çekerek, eski sevgililer konusunda uyarılarda bulundu.

5 HAZİRAN’DA YAY BURCUNDA AY TUTULMASI OLUYOR

Tutulma dönemine girildiği bilgisini paylaşan İnal, bir süre için burçlarda meydana gelen tutulmaların o dönem bizleri de etkisi altına alacağını kaydetti. Oğlak ile Yengeç aksındaki tutulmaları geride bırakıp adım adım Yay ve İkizler aksındaki tutulmalara doğru geçildiğine işaret eden İnal, bunlardan ilkinin 5 Haziran 2020 tarihinde yaşanan Yay burcundaki ay tutulması olduğunu anımsattı.

TUTULMAYLA BİRLİKTE MEYDANA ÇIKAN KONULAR

5 Haziran’daki ay tutulmasının burçlara etkisi dışında; iletişim, eğitim, teknik konular, yazmak, yakın çevreniz, ticari işler, akademik konular, yolculuklar, yabancılar, uluslararası işler, medya, yayıncılık ile ilgili konular daha çok meydana çıkmaya başlıyor.

DAHA KONTROLSÜZCE HAREKET ETME DURUMU ORTAYA ÇIKABİLİR

Bunun hâricinde bu tutulmanın insanda dışa dönük ve hareketli tarafları ortaya çıkardığını söyleyen İnal, ilişkilerdeki iletişim sorunlarının gerginlik yaratabileceği uyarısında bulunarak, merak ve sezgilerin kontrol altına almakta güçlük çekilebileceğini kaydetti. Özellikle ay tutulmasının burçlara etkileri arasında; beynimizi ve duygularımızı karıştıran konulara daha çok yoğunluk verilebileceğine işaret eden İnal, daha düşüncesizce veya kontrolsüzce hareket etme durumunun ortaya çıkabileceğini belirtti.

İSTEKLER ÖN PLANA ÇIKABİLİR

Genelde bu düşüncesizlik kaba saba bir tutumdan öte, öngörülemez bir biçimde meydana gelir. Belki, fantezilerin ortaya çıkması, romantik bir beklenti tarzında daha tutkulu isteklerin ön plana çıkabileceğini aktaran İnal, idealize edilen şeylerin peşinden gitme arzusunun kontrol edilemez bir duruma gelebileceği yönünde uyarılarda bulunarak; özellikle ay tutulmalarıyla birlikte pasif saldırgan bir tutum sergilenebileceğini kaydetti.

Ay tutulmasının ardından böyle davrananlara karşı kontrollü olunması gerektiğini ifade eden İnal, ayartma ve ayartılmaya açık bir durumun varlığından bahsederken, bu dönemde içgüdülerle hareket edileceğini söyledi.

Venüs’ün Retro olduğunu ve tutulmayla yakından etkili olduğunu unutmamakta fayda olduğunu kaydeden İnal; bu dönemde bir heyecanla başlanılan konuların, aynı hızla etkisini düşürebileceğini öne sürerek, peş peşe bir sürü konularda tekrarlar içinde olunabileceğini kaydetti.

Eski sevgililerle alakalı konularda karar vermekte acele edilmemesi gerektiğine dikkati çeken İnal, Haziran sonunun beklenmesini önerdi.

Ay tutulmasının burçlara etkisi ise şu şekilde;

Boğa Burcu: Finansal konular, eşin veya ortağın parası, kriz getiren mevzularda

Koç Burcu: Uluslararası konular, yayıncılık, medya, akademi ve hayat felsefeleriniz ilgili konularda

Yengeç Burcu: Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, hizmet alıp verdiğiniz yerler ve sağlığınız ilgili konularda

İkizler Burcu: Eş ve/veya ortağınızla ilgili konular, ilişkiler ilgili konularda

Başak Burcu: Ev aile konuları, geçmişteki mevzular, anne-baba ilgili konularda

Aslan Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili mevzular, keyif aldığınız şeyler

Akrep Burcu: Yetenekleriniz ve para ile ilgili konularınızda, kaynaklarınız.

Terazi Burcu: Eğitim ve iletişim konularında. Teknik ve ticari işlerinizde.

Oğlak Burcu: Bilinçaltınız, çalışma hayatınız, ön göremediğiniz koşullar

Yay Burcu: Kişisel konular, gündelik yaşamınız ile ilgili konularda

Balık Burcu: İş hayatınız, yöneticilerle olan ilişkiler, anne ile ilgili konularda

Kova Burcu: Gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili mevzularda

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN