5 Temmuz 2020 parçalı Ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? İşte Ay tutulmasının burçlara etkisi

5 Temmuz 2020 parçalı Ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? İşte Ay tutulmasının burçlara etkisi

2020 yılında toplamda beş kez yaşanacak ay tutulmasının üçüncüsü bu gece yaşanacak. Özellikle astrolojiyle ilgilenenlerin yakından takip ettiği parçalı Ay tutulmasının burçlara nasıl etki edeceği merak ediliyor. Birçok astrolog, 5 Temmuz 2020 Ay tutulmasının burçlar üzerindeki etkilerini değerlendirirken, vatandaşlar da 'Ay tutulmasının burçlara etkisi nedir?' sorusunun yanıtını sosyal medyada tartışıyor. İşte detaylar...

'Parçalı Ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak?', '5 Temmuz 2020 Ay tutulmasının burçlar üzerindeki etkisi ne olacak?' sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. Gökyüzünde yaşanan doğa olaylarından Ay tutulması, Ay'ın ufuk çizgisinin üzerinde olduğu herhangi bir bölgesinden gözlemlenebiliyor. Geçtiğimiz ay gerçekleşen tutulmanın ardından yılın üçüncü ay tutulması, yine görsel şölen sunacak. Astroloji meraklıları parçalı ay tutulmasının burçlara etkisini merak ediyor. Detaylar haberimizde...

5 TEMMUZ AY TUTULMASI SAAT KAÇTA?

2020 yılının üçüncü 'Ay tutulması' olan doğa olayı, Türkiye saati ile 5 Temmuz Pazar gününü pazartesine bağlayan gece, saat 03.04-05.55 saatleri arasında gerçekleşecek.

TÜRKİYE'DEN İZLENEBİLECEK Mİ?

Yılın ilk iki parçalı Ay tutulmasının aksine ülkemizden görülemeyecek bu tutulma; Afrika'nın büyük bölümü, Avrupa'nın batısı, Antarktika, Kuzey ve Güney Amerika ile Atlantik Okyanusu'ndan gözlenebilecek.

AY TUTULMASINDA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK SEKTÖRLER

* Otelcilik
* Sinema ve reklam
* İnşaat ve yapı malzemeleri
* Danışmanlık
* Gıda sektörü
* İnternet medyası
* Emlak
* Nakliye
* Perakende pazarlama ve satış

AY TUTULMASINDAN HANGİ BURÇLAR ETKİLENECEK?

* Oğlak Burcu
* Koç Burcu
* Yengeç Burcu
* Akrep Burcu

PARÇALI AY TUTULMASININ BURÇLARA NASIL ETKİSİ OLACAK?

Gökyüzünde yıldızların, Uranüs'ün Merkür'ün ve diğer gezegenlerin hareketleri günlük yaşantımızı, başarılamızı ve hatta planlarımızı etkileyebilir. Öyle ki 'Astroloji' olarak adlandırılan ve uzaydaki hareketleri inceleyen bu dal, burç yorumlarından Ay'ın hareketlerine kadar inceleme sağlıyor...

2019 yılında başarısızlık yaşayan ve büyük bir hevesle 2020 yılına girmeyi bekleyenlerin hevesi kursağında kaldı. 2020 yılı her ne kadar hastalık ve ekonomik sıkıntılarla gelse de Ay'ın harketlerini takip ederek şanslı günlerinizi bulabilirsiniz.

AY BOŞLUKTAYKEN ÖNEMLİ İŞLERE KALKIŞMAYIN

Temmuz ayında Ay bazı günlerde boşlukta kalıyor. Boş günler, yeni bir işe veya projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun değildir, girişilen tüm işler her türlü askıda ve havada kalır çünkü. Bir şeyin sonuçsuz kalması, sürüncemede kalması anlamına gelir. Duraklama dönemi gibidir… Sanki her şey birden durur, işler yürümez, geçici bir tıkanıklık durumu oluşur. Bir şeylerin sonuçsuz kalması gibidir.

Ay ilk kontağını kurduğu anda bu durum düzelmeye başlar. Eğer somut sonuçlar elde etmek istediğiniz girişimleriniz var ise Ay'ın boşlukta olduğu zamanlardan kaçınmanız gerekmektedir. Bir şeyin az yankı uyandırması ses getirmemesi gibidir.

Aşağıda temmuz ayında Ay'ın boşlukta olacağı zamanları bulabilirsiniz:

1 Temmuz 18.19 ile 2 Temmuz 04.20 arası Ay, 24. derece Akrep burcunda boşlukta.

3 Temmuz 16.05 ile4 Temmuz 07.47 arası Ay, 20. derece Yay burcunda boşlukta.

6 Temmuz 12.35 ile 13.08 arası Ay, 29. derece Oğlak burcunda boşlukta.

7 Temmuz 07.37 ile 8 Temmuz 21.12 arası Ay, 10. derece Kova burcunda boşlukta.

11 Temmuz 06.48 ile 08.05 arası Ay, 29. derece Balık burcunda boşlukta.

13 Temmuz 18.54 ile 20.33 arası Ay, 29. derece Koç burcunda boşlukta.

16 Temmuz 06.21 ile 08.18 arası Ay, 28. derece Boğa burcunda boşlukta.

18 Temmuz 00.14 ile 17.23 arası Ay, 20. derece İkizler burcunda boşlukta.

20 Temmuz 20.54 ile 23.16 arası Ay, 28. derece Yengeç burcunda boşlukta.

22 Temmuz 03.27 ile 02.39 arası Ay, 16. derece Aslan burcunda boşlukta.

25 Temmuz 02.07 ile 04.53 arası Ay, 28. derece Başak burcunda boşlukta.

27 Temmuz 04.08 ile 07.11 arası Ay, 28. derece Terazi burcunda boşlukta.

29 Temmuz 07.01 ile 10.24 arası Ay, 28. derece Akrep burcunda boşlukta.

31 Temmuz 03.07 ile 14.58 arası Ay, 23. derece Yay burcunda boşlukta.

TEMMUZ AYI NELER GETİRECEK?

Koronavirüs nedeniyle tüm dünya zor zamanlar geçirirken astroloji de bize bir şeyler söylüyor. Yasakların kalkmaya başladığı ve normalleşmenin yaşandığı bu dönemlerde düğün tarihlerini astrolojik olarak uygun bir tarihe getirmek isteyenler varsa, 25 Temmuz ve 13 Eylül tarihlerini rahatlayacak tarihler olarak bir kenara not alabilirler.

Güneş, 20 Mayıs'ta İkizler burcuna geçişiyle kademeli olarak işlere geri dönüleceğine vurgu yapıyor. 20 Mayıs'tan 21 Haziran'a kadar birçok işyeri ve özellikle esnaf işlerini yoluna koyabilir. Türkiye'de ise bu tarihler arasında birçok sektörde hareketlenme başlayabilir.

5 Haziran-5 Temmuz arası üç tutulma yaşanacak. Bu arka arkaya yaşanan tutulmalar dünyada ve akabinde Türkiye'de global bir krizin, hangi boyutta olduğunu toplumlara gösterebilir.

BU DÖNEMDE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

KOÇ BURCU

Hafta sonu gerçekleşecek Ay tutulması ile beraber kariyerde şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Sürpriz gelirler, kariyerde sevindiren gelişmeler, terfiler, iş değişiklikleri yaşanabilir. Ancak bir yandan da Merkür gerilemesi devam ederken yeni girişimlere dikkat etmenizde fayda var.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın adrenalin enerjisini üzerinizde taşırken, hafta sonu Oğlak burcunda meydana gelecek olan Ay tutulmasıyla, gelecek yaşamınızla ilgili, gücünü mantıktan alan duygusal kararlar alacaksınız.

Bir birlikteliğe son noktayı koymak için gel gitler yaşayabilir, gönlünüz ayrılmak istese de özellikle ailevi sorumluluklarınızdan vazgeçemeyebilirsiniz.

Hafta ortasında Yay burcunda seyahat eden Ay, neşenizi yerine getirmek için uzaktaki ilişkilerinizden size güzel haberler taşıyabilir.

Salı günü ise sevdiğiniz bir arkadaşınızın size moral vermesi, kendinizi iyi hissetmenize neden olur.

BOĞA BURCU

5 Temmuz'da gerçekleşecek Ay tutulmasında bitiş ve başlangıçlar gündeminizde olacak. Yorucu ve stresli bir zaman diliminden sonra işleri yoluna koymak için adım atacaksınız. Kariyerde farklı girişimleriniz olabilir ve iş değişikliğine gidebilirsiniz. Ancak bir yandan da Merkür gerilemesi devam ederken yeni girişimlere dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Kendinize sınırlar belirlemek düşündüğünüzün aksine daha şanslı olmanızı sağlayacaktır.

Fakat bunu yaparken kendinizi asla eleştirmemeli her zaman övmelisiniz.

Böylelikle hedeflerinize ulaşacak cesareti bulabileceksiniz.

Satürn, 2 Temmuz tarihinde tekrar yöneticisi olduğu Oğlak burcuna dönüş yapıyor.

Eğitim, hukuki süreçler, yurt dışı gibi konularda sürüncemede kalan, artık geride bırakmak istediğin konular varsa, bu dönem biçilmiş kaftan denilebilir.

İKİZLER BURCU

Pazar günü meydana gelecek Ay tutulmasında borçlar, ödemeler, giderler gündeminizde olabilir. Bir anda çıkan maddi konulara kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Ancak üzülmeyin. Maddi konularda destek almanız olası. Öte yandan sağlıkta dişlere dikkat!

Bir uzman gibi çalışmak çok zaman alabilir. Ancak bunun sizi her açıdan geliştireceğini düşünün ve sabırlı davranın. Potansiyelinizi asla kısıtlamayın.

5 Temmuz'da Oğlak burcunda oluşacak halkalı Ay tutulması ortak kaynaklar, eşinin ya da partnerinin parası, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda sıkıntı yaşayabileceğine işaret ediyor.

Eşin ya da ortağının gelirinde ani değişiklikler meydana gelebilir. Vergi borçları, sigorta primleri, kredi borçları ya da eski borçlar kendini baskı altında hissetmene neden olabilir.

Finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım ve satım işleri ile ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

YENGEÇ BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında gizli düşmanlıklar açığa çıkabilir sevgili Yengeç burçları. Ortaklıklarda, kopma noktasındaki ilişkilerde bitişler meydana gelebilir. Ancak bu süreçte Merkür gerilemesi devam ederken keskin kararlar vermemenizde fayda var. Özel hayatınızda ise arkadaşlarınızdan ya da partnerinizden güzel destekler alacaksınız.

Kendinize has espri anlayışınız etrafınızdaki insanları aynı bir mıknatıs gibi çekiyor. Hayatınızın aşkıyla bu şekilde tanışmanız an meselesi, hazır olun!

5 Temmuz tarihinde karşıt burcun oğlakta bir halkalı Ay tutulması gerçekleşiyor ve ilişkilerle ilgili süregelen bir sınav temasının devam ettiğine işaret ediyor.

İlişkilerin ya da ortaklıkların ani bir şekilde sonlanabilir. Sürüncemede kalmış bir hukuki sürecin sonuna gelebilir, açık düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsin.

20 Temmuz'da sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınla ilgili önemli kararlar alabilirsin.

Evlenebilirsin ya da çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Yeni girişimlerde bulunman mümkün.

ASLAN BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında sağlık ve kariyer konuları gündeminizde olacak. Örneğin ticaretle uğraşıyorsanız işleri ilerletebilir, ürün çeşitliliğini artırabilirsiniz. Ya da terfi alarak mutlu olabilirsiniz. Uzun süredir bir iş planı yapıyorsanız harekete geçecek cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Ancak planlarınızı Merkür gerilemesinden sonraki günlere ertelemenizde fayda var.

BAŞAK BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında aşk ve ilişkiler gündeminizde olacak. İlişkiler konusunda destekleneceksiniz. Örneğin adını koymadığınız bir ilişkiniz varsa ciddileşebilir, birbirinize hislerinizi açıklayabilirsiniz. Birlikteliği olanlar da her şeyi sevgiyle aşkla yoluna koyacak. Ayrıca Ay tutulmasını takip edecek 10 günlük süreçte tatil planı yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında ev ve aile konularında destek göreceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, değiştirmek adına planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Ancak hayatınızdaki büyük değişiklikler için Merkür gerilemesinin sona ermesini beklemenizde fayda var. Ev ile ilgili yenilikleri 13 Temmuz'a kadar ertelemelisiniz.

AKREP BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında yaratıcı işlere vakit ayıracaksınız. Eğer sosyal medya, basın-yayın, internet gazeteciliğiyle ilgili bir meslekle uğraşıyorsanız sevindirici gelişmeler kapıda. Ancak fikirlerinizi hayata geçirirken Merkür gerilemesinin devam ettiğini unutmayın. Eğer erteleme durumunuz varsa büyük projelerinizi 13 Temmuz sonrasına bırakın.

YAY BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında para kazanmaya kafa yoracaksınız. Yeni yatırımlar, ek işler, farklı mesleklerle maddi olarak güçlenebilirsiniz. Ancak riskli para kazanma yöntemlerinden, şans oyunlarından kaçınmalısınız. Çünkü bir yandan da Merkür gerilemesi devam ediyor. Para kazanayım derken elinizdeki parayı kaybedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

5 Temmuz'da burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasında kendinizi huzursuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak hayatınızda yaşadığın sorunların artık geride kaldığını bilmelisiniz. Ay tutulmasıyla beraber şansınız açılıyor, ayrıca aşk hayatınızda hareketlilik yaşanıyor. Tabii yeni beraberlikler Merkür gerilemesi devam ederken aldatıcı olabilir.

Etrafınızdaki insanlara emirler savurmak sizi antipatik gösterecektir. Onlardan sadece ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını isteyin. Böylelikle üstlerinde baskı hissetmedikleri için daha verimli çalışacaklardır.

Satürn, son demlerini yaşamak üzere, 2 Temmuz tarihinde tekrar burcuna dönecek ve 18 Aralık tarihine kadar seninle ilerleyecek.

Bu dönemde hayatında tamamlanmamış, yarım kalmış konuları tamamlayabilir, geçmişte bırakmak istediğin yükleri artık birer birer sırtından atabilirsin.

5 Temmuz'da ise sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ile hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz.

Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu tutulma aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

KOVA BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında ailenizden, arkadaşlarınızdan büyük destekler görüyorsunuz. Hayata geçirmeyi planladığınız projelerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu süreçte her planınızı herkese anlatmamanızda, bazı şeyleri gizli tutmanızda fayda var. Ayrıca sağlığınıza bu aralar daha çok dikkat etmelisiniz.

Girdiğiniz her yarışı kazanmayı bekleyemezsiniz. Yenilgiyi de kabullenmeli ve kendinizi her koşulda sevmeyi öğrenmelisiniz.

Aksi taktirde ömrünüz boyunca kendinizi daima yıpratacaksınız.

Ay başında engeller, işlerin bitmemesi, son dakika projelerin iptali gibi durumlar söz konusu olabilir. Sorunlara karşı daha sabırlı ve dirayetli bir tutum sergilemende yarar var.

İç dünyanda yaşadığın karmaşa yüzünden hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlık sorunları yaşayabilirsin.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması bilinç altına, kontrol dışı gelişebilecek bazı koşullara vurgu yapıyor. Sorunlara karşı daha sabırlı ve dirayetli bir tutum sergilemende yarar var.

BALIK BURCU

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasında işleriniz yoğunlaşıyor. Siz de kendinizi daha çalışkan ve yaratıcı hissetmeye başlıyorsunuz. Yeni projeler, satışlarla ilgili önünüz çok açık. Ancak Merkür gerilemesi devam ederken atacağınız imzalara dikkat etmenizde fayda var.

Maaş ödemeniz geciktiyse, işsiz kaldıysanız ya da özgeçmişinizi gönderdiğiniz hiçbir kurum size geri dönüş yapmıyorsa endişelenmeyin. Önümüzdeki 3 gün içinde istediğiniz cevabı alabileceksiniz.

Daha hoşgörülü olmaya çalışmalı, sevdiğin insanlara karşı daha esnek bir tutum sergilemelisin.

Geleceğin için daha somut ve ayağı yere basan planlar yapman gerekebilir.

5 Temmuz'da oğlak burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması, arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevre alanlarında dikkatli olman için seni uyarıyor.

Hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir.

5 TEMMUZ 2020 AY TUTULMASI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN