5 yaşındaki Karin'den 93 yaşındaki komşusu Ron'a duygusal mektup: Yalnız değilsin, sana gökkuşağı yolladım

5 yaşındaki Karin'den 93 yaşındaki komşusu Ron'a duygusal mektup: Yalnız değilsin, sana gökkuşağı yolladım

İngiltere'de 5 yaşındaki Karin adlı bir kız çocuğu, koronavirüs salgını nedeniyle sağlığından endişelendiği 93 yaşındaki komşusu Ron'a mektup gönderdi. Karin'in duygusal mektubundaki "Yalnız olmadığını hatırlatmak için sana bir gökkuşağı çizdim. Yazabilirsen lütfen bana yaz. 9 numaradaki komşun" ifadeleri sosyal medyayı salladı.

İngiltere'nin Wolverhampton kentinde 5 yaşındaki Karin adlı bir kız çocuğu, koronavirüs salgını nedeniyle sağlığından endişelendiği 93 yaşındaki komşusu Ron'a gönderdiği duygusal mektup sosyal medyayı salladı.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Karin'in duygusal mektubunda şu ifadeler yer aldı: "Merhaba, benim adım Karin. Beş yaşındayım. Koronavirüs nedeniyle evde kalmak zorundayım. Sadece iyi olduğundan emin olmak istedim. Yalnız olmadığını hatırlatmak için sana bir gökkuşağı çizdim. Yazabilirsen lütfen bana yaz. 9 numaradaki komşun."

"HATIRIMI SORMANA ÇOK SEVİNDİM"

Aynı sokakta 24 numarada oturan Ron, Karin'in mektubuna cevap verdi ve gökkuşağı resmini penceresine astı.

Ron mektubu ise şöyle: "Merhaba Karin. Mektubuna ve hatırımı sormana çok sevindim. Senin gibi ben de dışarı çıkamıyorum, bu yüzden beni düşündüğün için çok memnun oldum. Benim adım da Ron. 1955'te bu sokağa ilk ben taşındım ve o zamandan beri de buradayım. Koronavirüste durum çok kötü. Virüsü yenmek için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Umarım hepimiz bunu sağlıklı bir şekilde atlatırız. 24 numaradan Ron."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN