50 TL'yi 75 bin liraya satışa çıkardı

50 TL'yi 75 bin liraya satışa çıkardı

Hatalı basım banknotta şan bu kez Düzce'de market işleten Bülent Öztürk'e güldü. Öztürk, sıfırı eksik 50 TL'lik banknotu için 70-75 bin lira arasında alıcı çıkar umuduyla bekliyor.

Düzce Akçakoca’da yaşayan market işletmecisi Bülent Öztürk’e adeta talih kuşu kondu. Alışveriş sırasında eline geçen 50 TL’lik banknotta sıfırın eksik olduğunu fark eden Koca, soluğu bankada aldı.

Yalı Mahallesi Muhtarı olan Bülent Öztürk, işlettiği markette akşam kasadaki paraları sayarken, 50 TL’lik banknotlardan birinde tuhaflık fark etti. Paradaki sıfırın eksik olduğunu gören Öztürk, banknotun başta sahte olduğunu düşündüğünü belirterek şunları anlattı:

*Bir hafta sonra yerel bir gazetede darphanenin hatalı para bastığına ilişkin bir haber gördüm. Sahte olup olmadığını anlamak için bankaya götürdüm. Sahte olmadığını söylediler.”

Kendisinde hatalı basım 50 TL olduğunu duyan birkaç kişinin telefon açtığını söyleyen Öztürk, beklediği teklifi henüz alabilmiş değil: “Piyasada sunulan paraların altında teklif geldiği için pek düşünmedim. Ama piyasada 70-75 bin gibi teklif sunulduğunu gördüm. Öyle bir teklif gelirse düşünürüz, veririm. Teklifleri bekliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN