500 kadın polis ne zaman alınacak? POMEM kadın polislik başvuru şartları

500 kadın polis ne zaman alınacak? POMEM kadın polislik başvuru şartları

POMEM’den yapılan son dakika açıklamasına göre; emniyet teşkilatına 500 kadın polis alımı yapılacağı duyuruldu. İnternet sitesinden paylaşılan ilanda ön lisans ve lisans olmak üzere toplamda 500 polis alımı yapılacak. Başvuruların nereye yapılacağı konusu ise karar.com’da…

 

Özellikle kadınların beklediği haber, son dakika olarak duyuruldu. Polis olmak isteyen her bir kadının heyecanla beklediği gelişme POMEM’in resmî internet sitesi üzerinden yayınlandı. Buna göre polisliğe başvuru yapacaklar, şartları ve diğer detaylar sayfamızdan öğrenebilir. İşte o yöndeki bilgiler…

2 BİN 500 ÖĞRENCİ ALINACAK

Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Amirleri Eğitim Merkezine polis alacağını duyurdu. Emniyet teşkilatı içerisinde istihdam edilmek için özel harekat branşı ve komiser yardımcısı olmak üzere toplamda 2 bin 500 polis alımı yapılacak. Öte yandan 25. Dönem POMEM özel harekât branşında yetiştirilecek 500 kadın öğrenci de alınacak.

2 BİN KOMİSER YARDIMCISI ADAYI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Polis Amirleri Eğitimi Merkezine 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için emniyet mensubu olmayan lisans mezunu ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul gören yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan bin 800'ü erkek, 200'ü kadın olmak üzere, toplam 2 bin komiser yardımcısı adayı öğrenci alınacak.

19-09/01/polisjpgg.jpg

KOMİSER YARDIMCISI ADAYI ÖĞRENCİ ALIMINA DAİR DUYURU

500 KADIN ÖZEL HAREKÂT ALIMI YAPILACAK

Bunun dışında, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine, 25. Dönem POMEM özel harekât branşında yetiştirilecek en az lise ya da dengi okul olmak üzere, lisans, ön lisans ve bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul gören yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun 500 kadın öğrenci alınacak.

Ön başvuru tarihleri ve sınavlarla ilgili diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmî internet sitesinden paylaşılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN