6 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

6 il için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji 6 il için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı, buna göre Erzurum, Erzincan, Iğdır, Kars, Ağrı ve Ardahan'da öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve zamanla çok bulutlu geçeceği bölgede, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Kars, Ağrı ve Ardahan'da öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNDE

Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars ile Ardahan'da 9, Erzurum'da 10, Ağrı'da 11, Erzincan'da 13 ve Iğdır'da 17 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Iğdır'da 31, Erzincan'da 26, Ağrı'da 25, Erzurum'da 22, Kars'ta 21 ve Ardahan'da 18 derece olması öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN