Toplu taşımada profesöre büyük ayıp! İzin belgesi olmasına rağmen zorla indirildi

Toplu taşımada profesöre büyük ayıp! İzin belgesi olmasına rağmen zorla indirildi

Sütçü İmam Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. Kadir Güzin, 65 yaş olması nedeniyle izin belgesi olmasına rağmen İstanbul’da bir toplu taşımadan zorla indirildiğini açıkladı. Otobüsteki vatandaşların da üzerine yürüdüğünü iddia eden Güzin, "Bu durum beni ziyadesi ile üzdü” dedi.

KARAR.COM | YASİN ARSLAN

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Kadir Güzin, 65 yaşından büyük olduğu gerekçesi ile toplu taşımadan indirildi.

Kendisine yapılan muamele nedeniyle çok üzüldüğünü dile getiren Prof. Güzin, toplu taşımadaki vatandaşların kendisine sahip çıkmak yerine, “İşe geç kalıyoruz çabuk in” demelerine “Biz sağlıkçıları alkışlamayla olmuyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.  

Toplu taşımadan izin kartını göstermesine rağmen indirildiğini belirten Prof. Güzin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  

Değerli arkadaşlarım, 

Ben 65 yaşında hekim, hocayım. 

Bugün İstanbul Ataşehir'de 19E belediye otobüsüne bindim.  

İstanbul kartımı, hekimlik kartımı ve üniversiteden aldığım izin kartını göstermeme rağmen beni otobüsten indirdiler. Ayrıca otobüsün içindekiler dahi bana sahip çıkmadı.

"ÜZERİME YÜDÜRÜLER"

‘Doktor bey otobüsten in işimize geç kalıyoruz’ diye üzerime yürüdüler. İstanbul kart 65 yaş üstünü doktor ve vatandaş diye ayırmıyor. Biz sağlıkçıları alkışlamayla olmuyor. Bunu herkese bildirmenizi istiyorum. Üzüldüğüm şey binlerce hastayla gece gündüz ilgilenmeme ve 450 üstünde asistan, doçent, profesör yetiştirmiş olmama rağmen, bu toplum bu kadar duyarsız ve nankör olabilir mi? 

"RESMİ BELGEYİ KABUL ETMEDİLER"

İçişleri Bakanı bu yasayı çıkarırken resmi belgeyi bir otobüs şoförü bile kabul etmiyor. Bu durum beni ziyadesi ile üzdü.  

Sevgi ve saygılarımla Prof. Dr. Kadir Güzin. 

gorsel.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN