71. Berlin Film Festivali’nde gösterilecek yapımlar belli oldu

71. Berlin Film Festivali’nde gösterilecek yapımlar belli oldu

71. Berlin Film Festivali’nin Berlinale Series bölümünde gösterilecek yapımlar belli oldu. Bu yıl festivalde dünyanın farklı köşelerinden altı dizi gösterilecek.

Online olarak düzenlenecek 71. Berlin Film Festivali için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte, festivalle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde, festival kapsamında düzenlenecek Avrupa Film Market’te yer alacak yapımlar açıklanırken, dün de festivalin Berlinale Series bölümünde gösterilecek diziler belli oldu.

FilmLoverss‘ın Berlinale‘den aktardığı habere göre, bu yıl pandemi nedeniyle önceki yıllardan daha az yapıma ev sahipliği yapacak festivalin Series bölümünde dünyanın farklı köşelerinden altı dizi gösterilecek. Bu yıl seçkide yer alan yapımların gerek hikâyeleri gerek görsel stilleriyle içinden geçtiğimiz döneme uygun yapımlar olduğu belirtiliyor.

Berlinale Series seçkisinde bu yıl ilk kez Latin Amerika dizileri yer alacak. Bu diziler HBO’nun Arjantin yapımı dizisi “Entre hombres” (Amongst Men) ve Brezilya yapımı “Os últimos dias de Gilda” ( The Last Days of Gilda) olacak. Öte yandan bir ilk de belgesel tarafından yaşanacak. Oscar adayı belgeselciler Josh Penn ve Michael Gottwald’ın imzasını taşıyan Amerika yapımı “Philly D.A.” festivalde gösterilen ilk belgesel dizisi olacak.

71. Berlin Film Festivali’nde gösterilecek diziler

  • ‘Entre Hombres’ (Amongst Men)

  • ‘Ich und die Anderen’ (Me and the Others)

  • ‘It’s a Sin’

  • ‘Os últimos dias de Gilda’ (The Last Days of Gilda)

  • ‘Philly D.A.’

  • ‘Snöänglar’ (Snow Angels)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN