78. Altın Küre Ödülleri‘nin sunucuları belli oldu

78. Altın Küre Ödülleri‘nin sunucuları belli oldu

78. Altın Küre Ödülleri’nin sunucuları arasında Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, Awkwafina ve Cynthia Erivo gibi isimler yer alacak. Amy Poehler ve Tina Fey’in birlikte sunacağı ödül töreni, 28 Şubat’ta düzenlenecek.

1943 yılındaki kuruluşunun ardından her yıl, yılın en iyi filmlerini ödüllendiren Hollywood Yabancı Basın Birliği, geçtiğimiz günlerde 78. Altın Küre Ödülleri’nin adaylarını açıkladı.

Filmloverss'ın Deadline'dan aktardığına göre, 28 Şubat’ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 78. Altın Küre Ödülleri‘ni Amy Poehler ve Tina Fey birlikte sunacak. Pandemi şartlarına bağlı olarak bu yıl Amy Poehler ve Tina Fey, aynı salonda yer almayacak. Buna göre ödül töreni tarihinde ilk kez Amerika’nın iki farklı kıyısında düzenlenecek.

Tina Fey, New York’tan, Amy Poehler ise Los Angeles’tan katılarak töreni sunacak. Ödül töreninde yer alacak adayların ise, Emmy Ödülleri’nde olduğu gibi çevrimiçi bağlantıyla törene katılması bekleniyor.

Nasıl bir ödül töreni izleyeceğimizi merakla beklerken; 78. Altın Küre Ödülleri’nin sunucuları arasında yer alacak isimler de yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.

ÖDÜLLER 28 ŞUBAT'TA SAHİPLERİNİ BULACAK

Geçtiğimiz yıl Joker filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Altın Küre Ödülü kazanan Joaquin Phoenix ve Judy’deki oyunculuğuyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Renée Zellweger, 78. Altın Küre Ödülleri’nin sunucuları arasında yer alacak.

sunucu.jpg

The Farewell filmindeki performansıyla ödüle ulaşan Awkwafina ve Harriet ile Altın Küre’ye aday gösterilen Cynthio Erivo da ödül töreninde sunucu olarak karşımıza çıkacak.

Bu isimlerin yanı sıra, Kristen Wiig ve Annie Mumolo da geceye sunucu olarak katılacak. Önümüzdeki günlerde sunucu olarak törende yer alacak olan yeni isimlerin  deaçıklanacağını sözlerimize ekleyelim.

Öte yandan bu yıl en çok adaylık alan film, altı adaylıkla Mank oldurken; onu beş adaylıkla The Trial of the Chicago 7 ve dörder adaylıkla Nomadland, Promising Young Woman ve The Father izledi.

Geçtiğimiz yıl tek bir kadın sinemacının bile olmamasıyla tartışmaların odağında yer alan En İyi Yönetmen kategorisinde bu yıl, Chloé Zhao, Regina King ve Emerald Fennell olmak üzere üç kadın yönetmen yer aldı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN