8 evsizi önce zehirledi sonra kıvranırken videosunu çekti

8 evsizi önce zehirledi sonra kıvranırken videosunu çekti

Amerika'da yaşanan olayda William Cable isimi kişi kandırdığı 8 evsizi önce zehirledi sonrada ağrıdan kıvranırken videoya çekti. Cable daha sonra çektiği insanlık dışı videoları da sosyal medyada paylaştı.

Californialı William Cable, kandırdığı 8 evsizi biber gazı yapımında kullanılan kimyal bir madde ile zehirledi. Evsizlerin nefes almada güçlük çektiği, mide ağrısından kıvrandığı anları videoya çeken Cable 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD’nin California eyaletinde 8 evsizi zehirleyip video çeken kişi, eyalet mahkemesince 4 yıl hapse mahkum edildi.

Yetkililer, 38 yaşındaki William Cable'ın insanları zehirlemek için biber gazı yapımında kullanılan "oleoresin capsicum" isimli madde karıştırdığı yiyeceklerden verdiğini bildirdi.

Cable’ın, zehirli karışımları yemeleri karşılığında 8 evsize bira ve yiyecek teklif ettiğini aktaran yetkililer, nefes almada güçlük çeken, ağız ve mide ağrısından kıvranan kurbanları da videoya aldığını kaydetti.

Kuzey California’ya bağlı San Andreas’ta mahkeme, evsizleri yaralamak ve zehirlemekten suçlu bulunan Cable’ı 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN