82 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı

82 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 82 saat uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlama öncesi İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 78’e ulaşırken, birçok ilin cadde ve sokaklarında da alışveriş yoğunluğu yaşandı.

İçişleri Bakanlığınca yapılan açıklamada, 22 Nisan saat 19.00 ile 26 Nisan saat 05.00 arası sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı duyuruldu. Buna göre, bu tarihlerde kısıtlamadan muaf olmayanların haricindeki vatandaşlar toplam 82 saat boyunca evlerinde kalacak.  

Kısıtlama öncesi dışarıda kalmak istemeyen birçok vatandaş da evlerine dönmek için özel ya da toplu taşıma araçlarına yöneldi. 82 saatlik kısıtlamaya kısa bir süre kala, trafiğe katılan vatandaşlar araçlarıyla yoğunluk oluşturdu. İstanbul’da trafik, yoğunluk haritasına göre yüzde 78 seviyesine ulaştı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN