9 Temmuz Perşembe Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu netleşiyor

9 Temmuz Perşembe Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu netleşiyor

Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’de 9 Temmuz puan durumu heyecanla bekleniyor. Hafta içi her gün yayınlanan Show TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Kuaförüm Sensin’in 9 Temmuz Perşembe puan durumu tablosu netleşiyor.

Final öncesindeki son bölümde Kuaförüm Sensin’de heyecan yine dorukta. Pazartesi gününden itibaren başlayan ve cuma günü yayınlanacak final ile birincinin belli olacağı Kuaförüm Sensin’in son bölümünde puan durumu sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giriyor.

ÖZLEM VE EKİBİ ARASINDAKİ TARTIŞMA YARIŞMAYA DAMGA VURDU

Kuaförüm Sensin'in yayınlanan son bölümünde Özlem Parlu'nun ekibi ile yaşadığı tartışamlar çok konuşulurken, ilk etapta Engin Yılmaz ile Banu'nun kendi takımlarına istenmesi ile ilgili tartışan güzel model, istenmesi durumunda değişiklik yapabileceğini söyleyerek rest çekti. Kuaförünün iki yüzlü olduğunu iddia eden Parlu, Banu için konuşmasını ve yürümesini bilmediğini söylediğini aktardı. Özlem bunun altına kalmazken, takımının Banu ile ilgili tüm görüşlerini birer birer açıkladı.

Öte yandan Koray Şarklı ile de 'gündeme gelme' ile ilgili bir tartışma yaşanırken, Koray'ın bu çıkışına stüdyodan da sert tepki gelince, buranın şov programı olduğu ve yarışmacıların da kendilerini göstermek için geldiği anımsatıldı.

BANU’NUN SESİ OLAY OLDU

Kuaförüm Sensin yarışmasının 12 yarışmacısından biri olan Banu Teker'in ilk andan itibaren konuşma tarzı ve sesi yarışmanın gündemine damga vurmaya devam ediyor. Yarışmacılar ve izleyiciler tarafından tepki ile karşılanan genç model, günler geçtikçe bu tavrını da devam ettiriyor.

Konuşma stili ile Tayfun Ateşoğlu'nun da tepkisini alan yarışmacının buna karşın popülerliği her geçen gün artıyor. Bu esnada kendisini seven birçok izleyicisi de bulunan Banu’nun Instagram hesabındaki takipçi sayısı hemen hemen yüzde 100 artış gösterdi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

9 TEMMUZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 283. yeni bölümünde büyük heyecan yaşanırken, programın pazartesi gününden itibaren oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz.

Puanlar açıklandıktan sonra birincisi KARAR.com'da yer alacak…

İşte puan tablosu…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN