9 yaşındaki Esmanur koronavirüse yenildi

9 yaşındaki Esmanur koronavirüse yenildi

Erzurum’da, koronavirüs nedeniyle 10 gündür yoğun bakımda tedavi gören 9 yaşındaki Esmanur Kartal hayatını kaybetti.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan Gafur Kartal'ın kızı Esmanur Kartal, rahatsızlanması üzerine Erzurum Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doğuştan çeşitli hastalıkları olan küçük Esmanur’a yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

10 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Durumu ağırlaşması üzerine 10 gün yoğun bakımda kalan Esmanur, 13 Eylül’de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Küçük Esmanur’un cenazesi merkez Aziziye ilçesindeki Ilıca Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan, Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, sosyal medya hesabından “O bir melekti, meleklerin yanına gitti. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarından, kıymetli personelimiz Gafur Kartal'ın 9 yaşlarındaki melek kızı, korona virüse yenik düştü, meleklerin yanına gitti. Her ölüm erkendir sahibine, ancak bu çok acı oldu. Kıymetli kardeşim Gafur Kartal ve değerli ailesine, tüm yakınlarına, acıyı yüreklerinde hisseden sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum” paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN