ABD Başkanı Biden düşmüştü! Beyaz saray nedenini açıkladı

ABD Başkanı Biden düşmüştü! Beyaz saray nedenini açıkladı

ABD Başkanı Biden'ın düşmesiyle ilgili açıklama yapan Beyaz Saray, Biden'ın yere düşmesinin nedeninin rüzgar olduğunu söyledi.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın önceki gün uçağa binerken merdivenlerde üç kez tökezlemesi ve en sonuncusunda yere düşmesinin ardından açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, 78 yaşındaki ülkenin en yaşlı başkanı olan Biden'ın yere düşmesinin nedeninin rüzgar olduğu kaydedildi. Açıklamada, rüzgar ile merdivenlerdeki halıların hareket ettiği ve Biden'ın da takıldığı belirtildi.

TRUMP JR'DAN VİDEOLU YANIT

Öte yandan, Donald Trump Jr. da, Biden'ın düşmesiyle iligili olarak Twitter hesabından paylaştığı videoda "Rüzgar değildi" dedi. Trump Jr. Donald Trump'ın golf oynarken vurduğu topun Biden'a çarpıp düşürdüğü bir kurgu video paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN