ABD'de 10 yaşındaki çocuğa istismarda bulunan kişi idam edildi

ABD'de 10 yaşındaki çocuğa istismarda bulunan kişi idam edildi

ABD'nin Kansan eyaletinde 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup ardından da boğarak öldüren cani, zehirli iğne ile idam edildi.

ABD'nin Kansas eyaletinde, 1999 yılında 10 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp cinsel istismarda bulunduktan sonra boğarak öldüren Keith Nelson, Indiana'da tutulduğu cezaevinde zehirli iğne vurularak idam edildi. Trump yönetimi, 17 yıl sonra federal idamlara devam etmesinden sonra Nelson, iğne ile idam edilen ikinci kişi oldu.

Keith Nelson, 12 Ekim 1999 tarihinde 10 yaşındaki Pamela Butler isimli kız çocuğunu evinin önünde oynadığı sırada kaçırıp cinsel istismarda bulunduktan sonra kablo ile boğdu. İdam cezası alan Nelson'a iğne vurulduğu sırada herhangi bir acı işareti göstermedi. Ölmeden önce son sözünü söylemeyen Nelson, kendisine iğne vurulduktan dokuz dakika sonra hayatını kaybetti.

Kızının ölümünden sonra hayatının alt üst olduğunu söyleyen Pamela'nın annesi, Nelson'a zehirli iğne vurulduğu ve hayatını kaybetti anlara şahitlik etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN