ABD'de eski futbolcu 5 kişiyi vurup intihar etti

ABD'de eski futbolcu 5 kişiyi vurup intihar etti

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde, Eski Amerikan Futbol oyuncusu Philip Adams, eyaletin önde gelen doktorlarından Robert Lesslie ve 4 kişiyi vurduktan sonra intihar etti.

ABD'de, salı günü Rock Hill bölgesinde kendisini tedavi eden doktorunu ziyarete giden eski Amerikan Futbol Ligi (NFL) oyuncusu Phillips Adams'ın, henüz belirlenemeyen bir sebeple doktoru Lesslie ile eşi Barbara'yı (69) ve 9 ila 5 yaşlarındaki 2 torununu da silahıyla vurarak öldürdüğü bildirildi.

York İlçe Şerifi ofisine dayandırılan haberde, Adams'ın daha sonra 45 kalibrelik tabancayla intihar ettiği kaydedildi. 

erif.jpg

'ONU FUTBOL MAHVETTİ'

Habertürk'te yer alan habere göre; Adams'ın babası Alonzo Adams, katıldığı bir programda "O iyi bir çocuktu, futbolun onu mahvettiğini düşünüyorum" dedi.

Futbolculuk yıllarında Adams'a menajerlik yapan Scott Casterline ise, "Bu hiç ona göre bir şey değil, belli ki aklı yerinde değildi. Rahatsızlığı sebebiyle onu cesaretlendirmek istedik ancak yapamadı. Futbol olmadan kaybolmuştu bir şekilde depresyonda olduğunu hissetmiştim" ifadelerini kullandı.

Adams'ın, South Carolina State, 49ers ve Atlanta Falcons gibi birçok takımda defans futbolcusu olarak forma giydiği, daha sonra geçirdiği sakatlıklar yüzünden futbolu bıraktığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN