ABD'de korona nedeniyle ölenlerin sayısı 17 bine dayandı

ABD'de korona nedeniyle ölenlerin sayısı 17 bine dayandı

ABD'de koronavirüs kabusu büyüyor. Ülkede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 753'e, toplam vaka sayısı ise 466 bin 972'ye yükseldi.

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı saran koronavirüs, salgınının en fazla görüldüğü ABD’de ölü sayısını 16 bin 753’e yükseltti. Ülke genelinde vaka sayısı ise 466 bin 972'ye ulaştı.

Salgının en fazla görüldüğü New York kentinde virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bin 67’ye, vaka sayısı 161 bin 798’e ulaştı. New York'un ardından en fazla vaka sayısının belirlendiği New Jersey eyaletinde hayatını kaybedenlerin sayısı bin 709'a, vaka sayısı ise 51 bin 27'ye yükseldi. Korona vakasının en çok görüldüğü eyaletler sıralamasında üçüncü sırada yer alan Michigan eyaletinde ise vaka sayısı 21 bin 505'e yükselirken, hayatını kaybedenleri sayısı bin 76 olarak açıklandı.

25 BİN KİŞİ HASTALIĞI YENDİ

ABD’de korona virüse yakalanan 25 bin 690 kişinin ise hastalığı yenerek çeşitli hastanelerden taburcu oldukları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN