ABD'de tepki çeken gözaltı! Maske takmayı reddeden kadına elektroşok

ABD'de tepki çeken gözaltı! Maske takmayı reddeden kadına elektroşok

ABD’de, oğlunun maçını izlemek üzere okulun futbol sahasına giden bir kadın, maske takmayı ve tribünden ayrılmayı reddedince, elektroşok tabancası ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Polisin müdahalesi sosyal medyada tepkiye yol açtı.

Olay, ABD’nin Ohio eyaletindeki Logan ilçesinde meydana geldi. Oğlunun maçını izlemek üzere Logan-Hocking Okulu’nun futbol sahasına giden Alecia Kitts, maske takmadığı için tribünden çıkarılmak istendi.

DİRENİNCE ELEKTROŞOK TABANCASI İLE GÖZALTINA ALINDI

Maske takmayı ve bulunduğu yeri terk etmeyi reddeden Kitts, polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Polise direnen kadın, elektroşok tabancası ile etkisiz hale getirildi.

POLİSİN MÜDAHALESİ SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tepki büyüdü. Sosyal medya kullanıcıları, “Bir maske için kadına elektroşok uyguladılar” yorumunu yaptı.

Öte yandan Ohio’da temmuz ayında yürürlüğe giren yasaya göre, kapalı ve açık alanlarda maske takma zorunluluğu var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN