Abdülhamit Gül'den Yunan Adalet Bakanı'na mektup

Abdülhamit Gül'den Yunan Adalet Bakanı'na mektup

Adalet Bakanı Bakanı Abdülhamit Gül, Yunan mevkidaşı Kostas Tsiaras'a mektup göndererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında hakaret içerikli haber yapan Yunan Dimokratia gazetesinin hareketini kabul edilemez bulduğunu ifade etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Yunan Dimokratia gazetesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli haberle ilgili olarak Yunanistan Adalet Bakanı Kostas Tsiaras'a mektup gönderdi.

"Barışçıl niyetlerle hiçbir şekilde bağdaşmayan bu ahlaksız ve utanmaz hareketi en şedit şekilde kınıyor, kabul edilemez buluyorum" diyen Bakan Gül, "Asla kabul edilemeyecek bu vahim olaya hassasiyetle yaklaşacağınıza ve Yunan makamlarınca gereken adımların acilen atılacağına inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın avukatı söz konusu gazete hakkında suç duyurusunda bulunmuş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da Yunan Dimokratia gazetesi hakkında soruşturma başlatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN