Abdurrahim Albayrak'ın eşi kimdir? Nadiye Albayrak kaç yaşında ve sağlık durumu nasıl?

Abdurrahim Albayrak'ın eşi kimdir? Nadiye Albayrak kaç yaşında ve sağlık durumu nasıl?

Koronavirüs (Corona virüs) kabusu Galatasaray’a da sıçradı. Yapılan testlerde Abdürrahim Albayrak’ın sonuçları pozitif çıktı ve eşi ile birlikte karantinaya alındı. Peki Abdurrahim Albayrak’ın eşi Nadiye Albayrak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Altur Turizm şirketinin kurucusu ve başkanı aynı zamanda Galatasaray Kulübünün 2. Başkanı olan Abdurrahim Albayrak ile eşi Nadiye Albayrak, yeni tip koronavirüse yakalandı. İşte Abdurrahim Albayrak ve eşi Naidye Albayrak’ın sağlık durumu …

NADİYE ALBAYRAK KİMDİR?

Abdurrahim Albayrak, eşi Nadiye Albayrak ile 1980 yılında evlendi. Bu evliliğinden çiftin 6 çocuğu oldu.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK KİMDİR?

1954 yılında Rize’de dünyaya gelen Abdürrahim Albayrak, genellikle Galatasaray Kulübü 2. Başkanı olarak biliniyor olsa da öğrenci ve personel taşımacılık sektörünün önde gelen iş insanlarının arasındadır.

İlkokul eğitimini Rize’de alan Abdürrahim Albayrak, Almanya’ya ilk giden Türk işçilerden olan babası yanında oğlunu götürmedi ve birkaç yıl sonra Türkiye’ye dönüp dükkan açtı. Açtığı dükkanda işler beklediği gibi gitmeyince tekrar Almanya’ya gitme kararı alır ve bu kez oğlunu da yanına alır.

Abdürrahim Albayrak, Almanya’dan Türkiye’ye askerliğini yapmak için döndü. Askerliği bitince de Almanya’da biriktirdiği para ile memleketi Rize’de bir minibüs alıp, şoförlük yapmaya başlar. Akrabalarının baskısına dayanamayan Albayrak, İstanbul’a gider ve Habibler Köyü’ne yerleşir. Edirnekapı-Habibler hattından bir minibüs alıp şoförlük yapmaya başlar. Babasının Almanya’dan gönderdiği para ile ikinci minibüsünü alır ve sonrasında üçüncü, dördüncü derken o hatta en fazla minibüsü bulunan kişi olur. Aldıkları bu minibüslerle Altur Turizm’in temellerini atmış olur. 1977 yılında ise Altur’u kurar.

1978 yılında bir iş adamı bir gün ‘Fabrika için servis çekip çekmeyeceğini sorar ve Albayrak yapabileceğini söyler. Böylece fabrika servis işine girmiş olur. Fanatik bir Galatasaray’lı olan Abdürrahim Albayrak, Galatasaray’a ait olan hiçbir maçı kaçırmaz. Albayrak 2011-2013 yılları arasında o dönem Ünal Aysal’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev aldı. 2013 yılında Abdurrahim Albayrak, Adnan Öztürk, Refik Arkan ve Ali Dürüst ile birlikte Aysal’ın yeni yönetim listesinde yer almadılar. Duygun Yarsuvat’ın başkanlık ettiği 2014 yılında ise tekrar yönetim kurulundaki yerini aldı. Aynı zamanda Albayrak değişen yönetimle birlikte ‘başkan yardımcılığı’ görevine de getirildi. 2 Haziran 2015 tarihinde de bu görevden istifa etti.

Nadiye Albayrak’la 1980 yılında evlenen Abdürrahim Albayrak, şimdi koronavirüs nedeni ile tedavi görüyor. Eşi ise tedbir amacı ile karantinada tutuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN