Acun müjdeyi verdi: Survivor'da seyirciler nasıl yarışacak? Survivor seyirci başvuru formu

Acun müjdeyi verdi: Survivor'da seyirciler nasıl yarışacak? Survivor seyirci başvuru formu

Survivor 2020 tüm heyecanıyla devam ediyor. TV8'in patronu Acun Ilıcalı,ada konseyinde seyircilerin de Survivor'da yarışabileceğini yaptığı son dakika duyurusuyla açıkladı. Peki Survivor'a seyirci olarak nasıl katılınır? İşte Survivivor seyirci başvuru formu ile ilgili bilgiler...

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler formatı bu yıl çok farklı şekilde ilerliyor. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan yarışmada bu yıl seyirciler de yarışabilecek. Peki Survivor'a seyriciler nasıl katılabilir? İşte başvuru formu ve konunun detayları...

SURVİVOR'DA SEYİRCİ NASIL YARIŞACAK? NASIL SEÇİLECEK?

Ada konseyinde seyircilerin Survivor'da nasıl yarışacağına dair bilgiler veren TV8'in patronu Acun Ilıcalı, yarışmaya her hafta Türkiye'den bir Survivor fanatiğini yani seyircisini davet edeceklerini ve parkurda bir kere yarışmacılardan biriyle yarışacağını açıkladı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Survivor'da seçmelerin 8 ila 10 defa üstüste yapılarak adayların bu şekilde belirlendiği bilgisini paylaşan Acun Ilıcalı, yarışmaya katılmayı çok isteyip de gelemeyen vatandaşlara süpriz yapmak istediklerini kaydederek, haftada bir defa Türkiye'den gelen Survivor izleyicisinin yarışmacılarla birlikte yarışacağını ve bu ambiyansa şahit olacağını müjdeledi.

Ilıcalı, böylece gelen seyircilerden parkurda başarılı olanların gelecek yıl için Survivor'a katılabileceğini de söyledi.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Haftada bir izleyicinin Survivor'da yarışacağı bilgisinin paylaşılmasının ardından 'Survivor'a yarışmacı olarak nasıl katılınır?' sorusu da merak edilir oldu. İlerleyen günlerde başvuru şekli ve başvuru sayfasının neresi olacağı paylaşılacak. Başvurular da tv8basvuru.com adresinden alınacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN