Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a protokol ayıbı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a protokol ayıbı

Pozantı Kongresi'nin 100. yılı etkinliklerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, protokolde üçüncü sıraya oturtuldu. Pozantı ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın ise en ön sırada olması dikkat çekti.

Adana’da 1920 yılında Atatürk’ün katılımıyla gerçekleştirilen Pozantı Kongresi’nin 100. yılı kutlamalarında protokol skandalı yaşandı.

Pozantı ilçesinin bağlı olduğu Adana’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilk iki sıradaki sandalyeye oturtulmadı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Niğde ve Adana valileri ile diğer bürokratların oturduğu birinci sıra ve ikinci sıraya alınmayan CHP’li Zeydan Karalar’a üçüncü sırada yer verildi, Pozantı’nın MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Çay protokolde en ön sırada yer buldu.

SUNUMDA DA ADI GEÇMEDİ

Törenin sunumunda da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ismi geçmedi. Tören sonrası toplu fotoğraf için hep bir araya gelinmesi istendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin tepki olarak toplu fotoğrafa girmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN