Adana buz kesti

Adana buz kesti

Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Adana’da gece hava sıcaklığı eksi 2 dereceye kadar düşünce, su birikintileri buz tuttu

Türkiye’yi 3 gündür etkisi altına alan soğuk hava Adana’da da etkili oluyor. En sıcak illerden biri olan Adana’da dün gece hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düşmesi hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının aşırı düşmesinden dolayı yollardaki su birikintileri buz tuttu. Hava sıcaklığının bu gece eksi 2 derece Salı günü ise eksi 3 derece olacağı öğrenildi.Meteoroloji Bölge Müdürlüğü çiftçilere don uyarısı yaptı. Hava sıcaklığının Çarşamba’dan itibaren gece önce 2 derece daha sonra ise 4 dereceye çıkacağı öğrenildi.Meteoroloji verilerine göre Şubat ayında Adana’da ortalama en düşük sıcaklığın 6 derece olduğu öğrenildi. Şubat ayında en düşük sıcaklığın ise 1949 yılında eksi 6 derece olarak ölçüldüğü belirtildi.

ADANA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN