Çay daveti mahalle toplantısına dönüştü

Çay daveti mahalle toplantısına dönüştü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, düzenlediği Halk Günü’nde dile getirilen sorunu yerinde görmek üzere Belediyeevleri Mahallesi’ndeki Vadi Sitesi’ne gitti

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Çetin, “Biz sizin için varız. Hemşehrilerimizin davet ettiği her yere gideriz ve sorunların çözümü için tüm imkanlarımızı seferber ederiz” dedi.

Belediyeevleri Mahallesi’nde bulunan Vadi Sitesi sakinleri, Başkan Soner Çetin’in her hafta yaptığı Halk Günü toplantısına gelerek siteleri ile ilgili sorunları dile getirdi. Bunun üzerine Başkan Soner Çetin, siteye geleceğini ve sorunları yerinde tespit edeceğini söyledi.Başkan Soner Çetin’in geleceğini duyan mahalle sakinleri site ziyaretini adeta mahalle toplantısına çevirdi.Çağrıldığı yer here gittiğini ve vatandaşlarla birebir görüştüğünü belirten Başkan Soner Çetin, “Bizim işimiz size hizmet etmek. Her hafta yaptığımız Halk Günü, sosyal medya üzerinden yapılan ‘Sen Sor Başkan Cevaplasın’ uygulaması ve mahalle toplantıları sorunları tespit etmek ve çözüm üretmek için yapılıyor. Sizlerin sorunlarını da çözeceğiz. Hiç merak etmeyin” şeklinde konuştu.Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve çözümü konusunda hemen harekete geçileceğinin sözünü veren Başkan Soner Çetin, Vadi Sitesi’ne yaptığı ziyarette çocukların da ilgi odağı oldu.

ADANA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN