Karslıoğlu: "Çukurova Havaalanı yap işlet devret modeliyle inşa edilmemeliydi"

Karslıoğlu: "Çukurova Havaalanı yap işlet devret modeliyle inşa edilmemeliydi"

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Çukurova Havaalanının, ’yap işlet devret’ modeliyle inşa edildiği için bitirilemediğini söyledi

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Tatlıdil ve Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal ile birlikte Adana Havalimanı Başmüdürlüğüne atanan Mehmet Tığıl’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Mehmet Tığıl, AKAMDER’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.Mustafa Karslıoğlu, ziyaretteki açıklamasında, Adana Havalimanı Başmüdürlüğüne işi çok iyi bilen birim içinden Mehmet Tığıl’ın atanmasının son derece isabetli olduğunu ifade etti.Çukurova Havalimanının biran önce tamamlanarak hizmete girmesini temenni ettiklerini söyleyen Karslıoğlu, "Ancak Çukurova Havaalanının kesinlikle yap işlet devret modeli ile inşa edilmemeliydi. Bu kadar uzamasını bu sebebe bağlıyoruz. Keşke, kamu yatırımlarından direk ihalesi yapılsa da bir an önce Adana ve Mersin havaalanına kavuşsa" dedi.

ADANA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN