Vali Demirtaş: "Hayvan dostlarımız için yapabileceğimiz çok şey var"

Vali Demirtaş: "Hayvan dostlarımız için yapabileceğimiz çok şey var"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, tüm canlıların yaşamlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmeleri için yapılacak her türlü çalışmaya desteklerinin tam olduğunu söyledi

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nesrin Çıtırık, Sokak Canlılarını Koruma Derneği Başkanı Sibel Seyitoğlu ve Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Metin Yıldırım, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.Ziyaret sırasında Vali Demirtaş, dernek başkanlarından yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgiler aldı. Yapılan çalışmaları takdir ettiklerini belirten Vali Demirtaş, ekolojik bütünlük açısından tüm canlıların kritik öneme sahip olduğunu kaydetti. Tüm canlıların yaşamlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmeleri için yapılacak her türlü çalışmaya desteklerinin tam olduğunu belirten Vali Demirtaş, hayvan dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmesi için insanlar olarak yapabileceğimiz çok şey olduğunu ifada etti.2004 yılında çıkan yasada hayvanların, yaşama haklarını korumak için gerekli hükümlerin güvenceye alındığını hatırlatan Vali Demirtaş, “Bu hükümleri ihlal edenlere çeşitli cezalar verilmesi öngörülmüştür. Tüm bunların yanı sıra hayvan hakları konusunda ülkemizde son yıllarda çalışmalar daha da hız kazanmıştır. Bu konuda bizler de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız” dedi.

ADANA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN