Vursavuş: "Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek"

Vursavuş: "Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek"

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ASKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Nesrin Vursavuş’u ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, ASKİ’ye işin mutfağından gelen bir isim olan Nesrin Vursavuş‘un atanmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Bundan sonraki yatırımların müteahhitler açısından verimli olacağına inanıyorum. Ayrıca yatırım ihalelerinin açık ve şeffaf olması çok önemli. Bunun sürmesini diliyorum. Kamu müteahhitlerinin sorunlarına olan yaklaşımından dolayı Nesrin Hanıma ayrıca teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.ASKİ Genel Müdür Vekili Nesrin Vursavuş’da ziyaretten duyduğunu memnuniyetini dile getirerek, "Adana müteahhitlerinin kurum açısından taşıdığı önem bizim için değerlidir. Yatırımlarımızda elbette Adana müteahhitlerinin olması dileğimizdir. Ayrıca bu yeni dönemde yatırımlarımız hız kesmeden artarak devam edecek. Geçtiğimiz sıkıntılı bir süreç vardır. Ancak aşılmayacak şeyler değildir. Bunu aşacağız ve Adana için güzel işler yapacağız" diye konuştu.

ADANA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN