Adana'da cinnet getiren baba ailesini yok etti

Adana'da cinnet getiren baba ailesini yok etti

Adana'nın Kozan ilçesinde cinnet getiren bir baba, pompalı tüfekle eşini ve iki kızını vurduktan sonra intihar etti. Kızları olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ağır yaralandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde, henüz bilinmeyen bir sebeple cinnet getiren Fatih Cengiz (40), evdeki pompalı tüfekle eşi Zahide, kızları Kader ve Husne Cengiz'i vurdu. Kader ve Husne Cengiz olay yerinde hayatını kaybederken, Fatih Cengiz başına dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti.

EŞİYLE TARTIŞTIKTAN SONRA POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI

Olay, Kozan ilçesine bağlı Ağlıboğaz Mahallesi Evşen Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartışmaya başlayan Fatih Cengiz, evdeki pompalı tüfekle eşi Zahide ile kızları Kader ve Husne Cengiz'e ateş açtı. Silah seslerini duyan çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KIZLARI HAYATINI KAYBETTİ, EŞİ AĞIR YARALANDI

Eve gelen sağlık ekipleri, Kader ve Husne Cengiz'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Zahide Cengiz ise ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatih Cengiz'in, eşi ve kızlarını vurduktan sonra başına dayadığı aynı tüfeği ateşleyerek intihar ettiği belirlendi. Cengiz ile kızları Kader ve Husne Cengiz'in cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN