Adana'da gasp dehşeti: Bıçaklayıp ardından cep telefonu ve sigaralarını aldılar

Adana’da gaspçılar, ikiz kardeşleri bıçaklayıp ardından cep telefonu ve sigaralarını aldı. Çevredekiler olan biteni film gibi izlerken, o anlar saniye saniye böyle görüntülendi.

Adana'da iddiaya göre, terzide çalışan Eymen ve İsa Elabacı adlı ikiz kardeşler işlerini bitirdikten sonra yaya olarak evlerine gitmek için yola çıktı. Bu arada karşılarından gelen iki kişi önce ikiz kardeşlere sigara sordu. Sigaralarının olmadığını söyleyince bu kez de saat sordu. Saate de yanıt alamayan zanlılar “Nasıl saatiniz olmaz” diyerek bıçak çekip ikizleri kollarından bıçakladı. Daha sonrada bıçakla korkutup hem sigaralarını hem de cep telefonlarını aldı. Gasp anı saniye saniye görüntülenirken, olaydan sonra yakalanan zanlılar tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN