Adana'da PKK operasyonu: Gözaltılar var

Adana'da PKK operasyonu: Gözaltılar var

Adana'da, terör örgütü PKK'ya eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK/KCK'nın eylemlerinin ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik başlattığı operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. 

Örgüt tarafından düzenlenen yasa dışı gösteri ve yürüyüşlere katıldığı tespit edilen 8 şüpheli ve sosyal medya aracılığıyla terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen 7 kişinin yakalanması için operasyon  düzenlendi. 

Adresi tespit edilen 15 kişinin evlerine özel harekat polislerinin desteğiyle baskın yapıldı. 15 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından emniyet genel müdürlüğüne götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN