Adıyaman Valisi de isyan etti: Daha fazla ceza yazmak zorunda bırakmayın!

Adıyaman Valisi de isyan etti: Daha fazla ceza yazmak zorunda bırakmayın!

Son dakika haberi... Gaziantep ve Erzurum valilerinin ardından Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar da koronavirüs (corona virüs) tedbirlerine uymayan vatandaşlara isyan etti. Twitter'dan uyarılarda bulunan Çuhadar 'İlimizde alınan bütün tedbirlere rağmen ne yazık ki Kovid-19 vaka sayısında hızlı bir artış seyri söz konusudur. Lütfen bizi maske kullanımı ihlali nedeniyle daha fazla ceza yazmak zorunda bırakmayın' dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kentte koronavirüs (kovid-19) vaka sayısında hızlı bir artışın söz konusu olduğunu belirterek tedbirlere uyulması için çağrı yaptı.

Çuhadar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Adıyaman'da vaka sayılarında artış olduğuna dikkati çekti. Kurallara uyulması çağrısında bulunan Çuhadar, şöyle devam etti:

"NE YAZIK Kİ HIZLI BİR ARTIŞ ŞEYRİ SÖZ KONUSU"

"İlimizde alınan bütün tedbirlere rağmen ne yazık ki Kovid-19 vaka sayısında hızlı bir artış seyri söz konusudur. Sizlerden istirhamımız maske, mesafe, ve hijyen kurallarına titizlikle uymanızdır. Artık maskenizi gözlüğünüz, cüzdanınız, mendiliniz hatta bir giyim eşyanız gibi görüp benimsemeniz gerekiyor.

"MASKENİZİ GİRİŞ PASAPORTUNUZ OLARAK GÖRÜN"

Maskenizi toplu ortamlara, umumu açık yerlere giriş pasaportu olarak görün, kullanacağınız maske hem sizin hem de çevrenizin sağlığını koruyan elimizdeki vazgeçilmez en önemli unsurdur. Lütfen bizi maske kullanımı ihlali nedeniyle daha fazla ceza yazmak zorunda bırakmayın. Hepinizin sağlıklı kalması bizim için en değerli ödül olacaktır."

35 EV KARANTİNA ALTINA ALINDI

Bu arada Adıyaman'dan peş peşe karantina haberleri de geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde ikamet eden bazı vatandaşların Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı.

Bunun üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca, salgınla mücadele kapsamında yeni kararlar alındı.

Bu kapsamda Altınşehir, Bahçecik, Bahçelievler, Cumhuriyet, İmamağa, Karapınar, Elmacık, Kayalık, Malazgirt, Sümerevler, Yavuz Selim, Turgut Reis, Yeşilyurt ve Yeni mahallelerinde 35 evde karantina uygulanmasına karar verildi.

Gölbaşı ilçesinde de koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 1 köy ve 2 ev karantina altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN