Esentepe Anadolu Lisesinde Z-Kütüphane açıldı

Esentepe Anadolu Lisesinde Z-Kütüphane açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Zenginleştirilmiş Kütüphane’ olarak bilinen Z-Kütüphane Esentepe Anadolu Lisesinde açıldı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, ADYÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Sayad Kocahan ve Ticaret İl Müdürü Ömer Uslu tarafından kütüphane açıldı.Açılış sonrasında davetliler kütüphaneyi gezdi. Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü ödeneği ile oluşturulan kütüphaneyi davetliler çok beğendiklerini ifade etti.Açılışta konuşan Okul Müdürü Evren İnan, “Okulumuza çok değerli katkılar sunacağına inandığımız Z-Kütüphanenin öğretmen ve öğrencilerimizin uğrak yeri haline geleceğine gönülden inanıyorum” dedi. Kütüphanede özellikli bilgisayarlar, seçkin yazarlardan derlenmiş binden fazla eserin bulunduğu öğrenildi.

ADIYAMAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN