Geleneksel satranç turnuvasına büyük ilgi

Geleneksel satranç turnuvasına büyük ilgi

Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Satranç Turnuvasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi

Satranç sporunun gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla bu yıl 4. Geleneksel Cumhuriyet Satranç Turnuvası ilkokullar arasında 2012-2011 doğumlu sporcular ile 2010-2009 doğumlu sporcular arasında olmak üzere iki kategoride yapıldı.Yoğun ilgi ve talebin olduğu turnuvaya farklı ilkokullardan 170 sporcu katıldı. İki gün süren turnuvada, kategorilerinde dereceye giren ilk 10 sporcuya, toplamda 20 sporcuya madalyanın yanı sıra teşvik amaçlı çeşitli ödüller verildi.Okul Müdürü Ebubekir Turmaz başta il temsilciliği ve hakem heyeti olmak üzere turnuvaya katılan tüm sporculara ve desteğini esirgemeyen fedakar ailelerine teşekkür etti.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN