Adıyaman'da maske yasağı

Adıyaman'da maske yasağı

Adıyaman'da koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı.

Adıyaman'da koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 Mayıs'tan itibaren sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal mesafe ve kişisel hijyen kurallarına uyulmasının hayati önem taşıdığı hatırlatıldı.

Salgının yayılması ve vatandaşların hayatlarını tehdit etmesini engellemek için devletin tüm kurumlarıyla birçok tedbir aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

MASKE YASAĞI 14 MAYIS'TA BAŞLAYACAK

"İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile ilimiz genelinde hastalıktan korunmak için tüm vatandaşlarımızın herhangi bir nedenle ikametlerinden çıktıkları andan itibaren, ikametlerine dönünceye kadar maske takmadan sokakta ve kamuya ait açık ve kapalı alanlarda ve araçlarda bulunmaları yasaklanmıştır.

Bu yasağın uygulanmasına 14 Mayıs 2020 günü saat 23.59'dan itibaren başlanılacaktır. Alınan kararlara uymayan vatandaşlarımıza cezai müeyyide uygulanacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN